香港長跑網  - 長跑長友

樓主: perre

Perre - 愛跑步, 只因我愛跑步

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月8日
時間:下午五點半
短評:原本今天休息,但昨晚見到有個Friend,二個
月無做GYM,塊面又肥番,肚腩又走番出來說,嚇一嚇之
下,今日都係唔好偷懶,得閒就要郁下 >_<"

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期 : 12月9日
買左個新電子磅 ..... wakakakka~~~
又輕左少少, 比自己休息一天啦!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期 : 1月12日
第一次去左沙田大勇隊陪跑, 跑完後18人一齊食飯, 食量驚人,呢度只係一半,雞已經食左三隻
,誇!今晚還認識了坦克和成成.

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月13日
時間:晚上八點半
短評:昨晚走左10公里,今晚有D攰,加上落雨 (總之一堆借口),走左五公里便無心機跑!跑完之後都唔
知邊D係雨邊D係汗,但好爽,因為荃灣今晚無人行,無人
放狗,又無BB車同細路四圍走!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月14日
時間:早上11點半
短評:今朝走左個麗城嘉頓來回,原打算到青龍頭才折返,
但一起步就覺步頭重而無力,結果慢慢碌左個10K回來便
收工!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月15日
時間:下午四點
短評:落雨濕濕,唯有去會所跑機,跑左6K用左35分,
慢慢碌都唔係問題,問題係四周事物不變,悶爆,都唔明點
解有人可以跑二粒鐘.    >_<"

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月16日
時間:晚上九點
短評:今晚試下放鬆身體,保持膊頭不太攞動,雙手有頻率
地Chok,利用Chok手去帶動雙腳前進,換來效果唔
錯,時間只係54:08而輕鬆完成,回頭到7.5公里汀
蘭居附近,雙腳還有推進力,唔錯,下次再試下以作証實!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期 : 1月17日
新跑步衣,貼身、擋風、排汗和快乾,剛才係太古城見有折
,可以取代現有果件風褸!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月17日
短評:慢番少少,輕鬆多點,跑埋今晚休息三晚去團年飯!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月21日
時間:下午一時
短評:由麗城出發,原想到大欖才折返,共走21公里。但
過左青龍頭多少少未夠八公里時已經覺得有D散散地,可能
跟住前面個師兄,比佢放乾左,下次都係唔好跟人太貼,最
後都係入個低波慢慢捱番荃西碼頭17公里便算,不過都破
左自己最遠紀錄!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月22日
時間:下午二點九
短評:今日好特別,所以小跑一個麗城汀九來回,今日係自
去年9月23日開始跑步嘅第4個月,又係兔年最後一日,
先預祝大家新年進步,跑友越跑越有!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月24日
時間:下午四時
短評:原想整個12-15公里開年跑,但起步就落雨,越
跑越大雨,又凍又濕,結果跑左4公里便收工!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月25日大年初三
時間:下午四點
短評:天寒地凍都唔係問題,天雨路滑先麻煩,唯有去會所
跑跑步機+焗桑拿!

登錄/註冊後可看大圖

升級   37.6%

該用戶從未簽到

踩場 !

恭喜Perre 兄開blog !!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

狂賀perre c 兄 開blog 大吉~~長跑長post~~

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月26日
時間:晚上八點九
短評:早二日買左條短Tight,但落雨無得試,襯今晚
回暖出去試下,用左之後發覺大腿輕鬆左,之前三步二格欄
杆,今晚每步差不多一格,而大腿輕左,但可能係短Tig
ht,小腿可能唔慣步寬而好似食多左力,上五吋下五吋有
投訴!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月27日
時間:晚上八點四
短評:今晚試下放慢黎跑,同時縮短路程,留意一下小腿有
無投訴,同時留番體力明天用,結果係小腿只有小小投訴,
不過無昨晚咁犀利!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月28日
時間:早上十點半
短評:由麗城三期出發,去到大欖橋頭折返,回程返到汀蘭
居捱唔住,捱唔到返麗城,差少少到半馬路程,不過都OK
,唔好梗硬跑,下次再試過!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:1月30日
短評:星期六無比人界都自爆,攪到要訓晏教,昨天起身對
腳都未係自己,跟住下午幫朋友搬屋攪左六粒鐘,今晚都唔
敢太過份,里數同速度都要減緊D,係海旁來來回回跔一個
圈算數!

登錄/註冊後可看大圖

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期 : 2月1日
最終都係買左Elite Compression Tight,好貴,因為無折,因為有九折果D地方無加長
版呎碼,人高真係蝕晒 >_<
不過呢間舖真係堅,半間舖賣2XU,除左褲之外,Tee
or Upper Tight都有廿三十款,還有背心,其中有件超型紅色大
隻佬緊身背心,剛好有個鬼佬試緊,型到爆,還有十多款風
褲,比N or A記果D型好多,重有件靚過North Face嘅雙層"哥踼屎",只係賣$1580,如果唔係
天氣漸熱,我都會買番件,因為而家減磅後,好多衫都由X
L改左穿M,好多褸都太過鬆,今年冬天都要換過晒!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖