香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: derek_cat

2012年张家口-张北草原马拉松赛竞赛规程

升級   35.35%

該用戶從未簽到

小弟有幸在這兩馬遇上亮哥和堅哥,得到兩位前輩沿途照顧,學了很多跑步技巧,聽到很多有趣的跑步軼事,很懷念大家大杯酒大塊肉的日子,希望日後再可和前輩一齊繼續跑馬仔.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

佐治明Ching~你跟同兩前輩跑都一樣咁叻…贊

升級   7.45%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治明 於 2012-7-10 21:43 發表

小弟有幸在這兩馬遇上亮哥和堅哥,得到兩位前輩沿途照顧,學了很多跑步技巧,聽到很多有趣的跑步軼事,很懷念大家大杯酒大塊肉的日子,希望日後再可和前輩一齊繼續跑馬仔.

我地都唔夠你跑得快,你好勁啊!
    我唔係前輩呀! 只跑了幾年,唔夠你耐,你先係前輩啊!
    遲d要跟你學行山(HK100),度到期PM我呀!

升級   35.35%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-7-12 08:28 發表

我地都唔夠你跑得快,你好勁啊!
    我唔係前輩呀! 只跑了幾年,唔夠你耐,你先係前輩啊!
    遲d要跟你學行山(HK100),度到期PM我呀!

亮哥:跑得快與慢是次要哦,最緊要是享受當中的過程,欣賞當中遇上的人和物,就像亮哥每次給大家分享相片,感受當中的樂趣.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

我都贊同佐治明師兄講說