香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Nike Night Run

升級   28.35%

開心
  • 簽到天數: 23 天

一直都想去玩, 點知不經不覺明晚是最後一晚.

唔知有冇ching玩過, 氣氛如何?
    +1 0
    上一篇︰Garmin foot pod calibrate下一篇︰2012 Salomon毅行備戰營

升級   68.33%

該用戶從未簽到

好玩 去啦
    聽晚喺邊度阿?

升級   28.35%

開心

3月7 – 5月16日�逢星期三
    MARCH
    7th         尖沙咀 <> 西九龍
    14th        中環 <> 灣仔
    21st        尖沙咀 <> 西九龍
    28th        中環 <> 灣仔

APRIL
    4th         尖沙咀 <> 西九龍
    11th        中環 <> 灣仔
    18th        尖沙咀 <> 西九龍
    25th        中環 <> 灣仔

MAY
    2nd         尖沙咀 <> 西九龍
    9th        中環 <> 灣仔
    16th        尖沙咀 <> 西九龍

升級   68.33%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 golfer504 於 2012-5-15 13:47 發表
    3月7 – 5月16日�逢星期三

MAY
    2nd         尖沙咀 <> 西九龍
    9th        中環 <> 灣仔
    16th        尖沙咀 <> 西九龍

唔該晒師兄
    5月2號, 我第一次參加,
    跑前有領跑員, 帶住一齊做15分鐘熱身運動, 大家唔會怕羞閃縮,
    一齊投入跟住做, 聽到唔小笑聲, 氣氛真不錯, 唯一不好就係領跑員
    冇用大聲公/咪, 所以聽得冇咁清楚, 希望第日佢哋會用啦, 同埋
    希望領跑員着顔色醒目易認些的衫, 唔好再全身黑色.

升級   28.35%

開心

Their updates :
    ###########################################################
    【Night Run】聽晚將會係呢季最後一次Night Run,你又點可以唔參加呢!? 由於尖沙咀聽晚有活動進行,我哋將會改為喺中環進行!一樣係7:40pm喺中環7號碼頭集合熱身,約8:00pm起跑!唔使報名!

我哋會喺6月底再次推出新一輪的Nike Night Run活動,請密切留意我哋嘅公佈。下星期開始,一班social runners會繼續喺每個星期三跑步,路線及安排同之前Night Run一樣,你地隨時都可以join佢哋架!未認識佢地嘅就喺今個星期大家互相交流下啦!

###########################################################

Again, I cannot join tomorrow

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

呢個活動我都有留意,只不過我一係去左TKO約跑,一係去左學校function 黎唔到
    話咁快聽晚就煞科,黎唔到真係有點可惜

升級   68.33%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

你的新資料
    我準備好晒行裝去參加的, 港島仲啱我阿
    師兄唔好喊啦...好淒涼咁 眨吓眼就6月啦, 到時參加啦

升級   20.4%

開心
  • 簽到天數: 1 天

佢地6月再攪...到時一於玩大佢...

升級   47.6%

開心

Please advise where can I get the info. of Nike Night Run, thanks.

升級   16%

該用戶從未簽到

升級   47.6%

開心