香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LL3578

2012.8.4 NIKE LUNAR RUN 8K

升級   0%

該用戶從未簽到

比佢地哄晒啲個人資料啦,入晒啲資料先話滿左!

升級   49.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

回復 22# 的帖子

夢璃,甘你有冇報lunar Run呀,我報唔到了~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

尋日(14/6)朝10:30報名成功!!!!

升級   0%

開心

報不到Team , 只報左个人30-39....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

全部Team 和個人full.報不到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

講真, 我理得佢NIKE 定特步定PUMA , 我只係想參加一個香港極少有既夜跑比賽JA...
    之前見外國有PUMA 螢光夜跑, 覺得好鬼正, 見到上年NIKE 都攪左個差不多, 但得D 勁人有得跑, 所以覺得好無奈,
    今年見佢無限制, 所以我先第一時間沖去報名.. 唔好真係以為NIKE 個名真係咁大吸引力先得既..

升級   28.35%

開心
  • 簽到天數: 23 天

已Confirm 個人都已經滿了!

冇可否認, NIKE 個marketing 已成功generate到 D Noice, 不過 D Noice 負面比較多!

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2012-6-15 10:23 發表

講真, 我理得佢NIKE 定特步定PUMA , 我只係想參加一個香港極少有既夜跑比賽JA...
    之前見外國有PUMA 螢光夜跑, 覺得好鬼正, 見到上年NIKE 都攪左個差不多, 但得D 勁人有得跑, 所以覺得好無奈,
    今年見佢無限制, ...

咁"勁人"先有得玩又無可口非既. 但我相信大把人係因為nike參加.

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 golfer504 於 2012-6-15 11:29 發表
    已Confirm 個人都已經滿了!" />" />hj" />" />

冇可否認, NIKE 個marketing 已成功generate到 D Noice, 不過 D Noice 負面比較多! " />" />

應該好多hea跑同慢手相對其他比賽. 仲可以狂賺錢, 今年好成功收錢都咁快滿

升級   100%

開心

原帖由 Thales 於 15-6-2012 11:53 發表

應該好多hea跑同慢手相對其他比賽. 仲可以狂賺錢, 今年好成功收錢都咁快滿

HEA 跑同慢手在此..

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2012-6-15 13:58 發表

HEA 跑同慢手在此..

其實我冇任何惡意架. 我睇過你既文. 你都唔算係hea跑同慢手. 起碼你係有heart去跑. (我唔係想起爭端)

(即係好似渣打10K咁都有唔少人跑左都冇400米就停晒,呢d我眼中叫做唔係真正鍾意跑既, 但努力去跑完成左個賽事呢d唔算係"冇heart"跑)

升級   34.8%

該用戶從未簽到

先唔好講我本身就慢,我本身都係打算到時到候去跑,唔會特別為佢作操練.(雖然因為距離短過平時"長"課10k會加快少少彌補距離既不足.)

升級   100%

開心

原帖由 Thales 於 15-6-2012 15:19 發表

其實我冇任何惡意架. 我睇過你既文. 你都唔算係hea跑同慢手. 起碼你係有heart去跑. (我唔係想起爭端)

(即係好似渣打10K咁都有唔少人跑左都冇400米就停晒,呢d我眼中叫做唔係真正鍾意跑既, 但努力去跑完成左個賽 ...

HAHA, 放心, 我唔係想嘈.. 如果想嘈就會仲用D ICON 仔咁有心機啦..

升級   0%

開心

小弟首次8Km 賽等pb .....

升級   16.32%

該用戶從未簽到

等左24hrs 未有確認email, 所以我send email to Nike,
    尋晚12點幾, reply 我, 已收到報名亦留左位比我, 但要19/6先可以比確認email我,
    各位到時見, enjoy the game~

升級   100%

開心

原帖由 icarusleung 於 16-6-2012 16:25 發表
    等左24hrs 未有確認email, 所以我send email to Nike,
    尋晚12點幾, reply 我, 已收到報名亦留左位比我, 但要19/6先可以比確認email我,
    各位到時見, enjoy the game~

有無睇過JUNK MAIL ? 我都係JUNK MAIL 到搵到佢個CONFIRM E-MAIL ..

升級   100%

開心

收到真正既CONFIRM E-MAIL,但唔睇尤自可, 一睇又把幾火.. 錯左名, 岩左身份證同姓別, 但件衫又變左女S SIZE, 當日選姓別男, 係無女衫選...
    今次又係同SPORTSOHO 合作? 定NIKE 自己攪?
    聽日我要打上去搵人嘈先得.....大家CHECK 番D DETAILS 個有無錯啊...

P.S 上年SPORTSOHO 城市之戰已經錯到不知所謂, 如果今次又真係佢地負責個BACKOFFICE SYSTEM, 佢地真係要自我摺埋先得..(以上假設係以SPORTSOHO 為報名系統, 如果唔係,就當我講廢話)

升級   100%

開心

再一次收到CONFIRM E-MAIL, 今次個名岩左, 但件衫既SIZE 仲係女裝XS.. 玩乜...

升級   50.85%

該用戶從未簽到

唔係剩係kswiss0個次,上年lunar run都係比sportsoho攪到一穫粥,有0的人跑少左

升級   14.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

我收到兩封一樣參考編號既email, 其中一封個名錯的, 兩封都係比左女裝XS..