香港長跑網  - 長跑長友

樓主: hogay

新世界維港泳 2012

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

升級   10.53%

該用戶從未簽到

有了!
    我成功左!

升級   50.35%

該用戶從未簽到

37:xx 都有份!
    http://www.hkharbourrace.com/wp-content/uploads/2012/09/NWHR2012-General-Application-List-and-Time-Trial-Result.pdf

http://www.hkharbourrace.com/wp-content/uploads/2012/09/NWHR12_Final_Entrant_List.pdf

升級   1.05%

該用戶從未簽到

成功了.
    37分都得過D,應該係伯伯黎.
    知唔知隊際頂CAP係乜野色?

升級   12.33%

該用戶從未簽到

恭喜大家入到圍既參賽者
    我係女仔, 40分, 入唔到圍, 似乎, 女仔既quota 少咗, 比男仔更難入圍

升級   2.63%

該用戶從未簽到

我見到水試有泳手時間好快,但係點解名單唔見到佢地?

例如:
    Cheung Ho Pak 25:14
    Leung Siu Yu 25:15
    還有好多....

水試qualify最快19:05,亦有泳手40:21成功入圍 (男子only)

升級   1.05%

該用戶從未簽到

好似女子小位D.
    我見女子公開個道成個GROUP都係得廿幾人.
    可能女子小人玩,所以預小D位掛.

升級   72.63%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

你睇三鐵比賽就知道啦
    好多女子組別得幾個人,有時只有1個,完成可以有冠軍

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-9-27 12:03 發表

中午嘞 !
    都仲未有......   

雖然應該冇份, 都想知道吓成績 !   

得得地ching ,成續如何?有無份玩呀?(八卦一問)

升級   1.05%

該用戶從未簽到

有冇乜野海灘岩TRAINING ?

升級   0%

擦汗

原帖由 hogay 於 2012-10-3 21:39 發表
    得得地ching ,成續如何?有無份玩呀?(八卦一問)

我游蛙式, 三十九分正 ! (冇份)

我有對返入圍名單, 我見到三十八分幾都有份.
    不過算啦. 今年仲未夠火喉, 下年再嚟.

hogay ching, 收尾有冇報呀 ?
    睇返舊 post, 你快過我喎 !
    我本來都係游四十二分, 嗰日已經算係[超水準]嘞.

下年一齊再玩 !   

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-10-4 00:43 發表

不過, 你快過我喎 !

有去水試我已經覺得很了不起,我連呢個膽都冇!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 leo8998 於 2012-10-3 22:01 發表
    有冇乜野海灘岩TRAINING ?

淺水灣幾好呀!佢有一支支鐵柱棟係度,每一條50米!
    或者跟住浮波線游,一個U字就大概500米了!

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-10-4 00:43 發表

不過算啦. 今年仲未夠火喉, 下年再嚟.

hogay ching, 收尾有冇報呀 ?
    睇返舊 post, 你快過我喎 !
    我本來都係游四十二 ...

得得地ching,游蛙式三十九分都快過我啦,我重未敢報,改咗報二十八號吐露港
    渡海泳,現在積極練習,因賽道有2600m長,而家都要成一小時十三分才能完成(蛙式
    +自由式),你有無玩呢個賽事?希望下年一齊能入圍一齊玩,共勉之

升級   0%

擦汗

原帖由 hogay 於 2012-10-4 21:33 發表

得得地ching,游蛙式三十九分都快過我啦,我重未敢報,改咗報二十八號吐露港
    渡海泳,現在積極練習,因賽道有2600m長,而家都要成一小時十三分才能完成(蛙式
    +自由式),你有無玩呢個賽事?希望下年一齊能 ...

我冇報呀... 見 2600m 咁多...
    我有諗緊... 12月2日... 2000m, 循序漸進.
    睇吓下年水上安全日 (應該5月1日), 就可以試 3000m.

不過, 我又驚12月, 個人攤凍晒, 而家已經冇乜游水... 都係要諗諗, 小心啲好.

但係, 我試過純游水賽, 可以試多啲比例游自由式, 又唔駛顧慮咁多時間, 其實都幾 free... (不過, 最後都係游包尾幾......)

努力呀 !
    雖然(我)幾廿歲人, 先再練/學游水, 但係我又覺得好有意思 !
    今年渡海泳唔得, 如果下年得, 就一定更加珍貴 !   

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Laichi 於 2012-10-4 12:15 發表

淺水灣幾好呀!佢有一支支鐵柱棟係度,每一條50米!
    或者跟住浮波線游,一個U字就大概500米了!

THANKS
    星期日試試!! 游4個500M.

升級   76.67%

該用戶從未簽到

請問有冇師兄知道深水灣U型浮波有幾多米?

升級   94.8%

該用戶從未簽到

今曰比賽師兄師姐,努力,加油!

升級   72.63%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 得得地 於 2012-10-4 23:27 發表

我冇報呀... 見 2600m 咁多...
    我有諗緊... 12月2日... 2000m, 循序漸進.
    睇吓下年水上安全日 (應該5月1日), 就可以試 3000m.

不過, 我又驚12月, 個人攤凍晒, 而家已經冇乜游水... 都係要諗諗, 小 ...

點解唔去玩埋11月10號2200米
    人又少,安排都幾好
    易攞獎

升級   0%

擦汗

原帖由 happyy 於 2012-10-22 10:09 發表
    點解唔去玩埋11月10號2200米
    人又少,安排都幾好
    易攞獎

11月10/11日 ??
    我11月10日晚, 要行盲俠行.

我維港渡海泳都冇資格玩, 點會攞獎 ?!
    師兄去玩啦... 攞獎返嚟分享吓.   

少量(場地)相
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=18171&extra=page%3D1