香港長跑網  - 長跑長友

終於買咗polar rs100

升級   18.42%

該用戶從未簽到

前晚去高登, 終於買咗隻polar rs100
, 個sale話sunnto 冇背燈, 一係冇响聲, 雖然大隻好睇啲, 咁我又覺得好似polar有信心啲, 而且只係入門級, 唔想買咁貴。

我主要用嚟減肥, 想維持心率在65-75%, 跑30至45分鐘, 昨日中午第一次用, 發覺原來要維持喺65-75%, 係要跑好慢, 未用心率錶前, 我一係跑快咗, 一係跑太慢。

剛開始用, 可以清楚知道自己跑時有冇收到效果, 咁其實除咗咁, 隻心跳錶有冇其它用途呢? 因為想物盡其用。

升級   11.2%

無聊
  • 簽到天數: 6 天

C Hing 你買幾錢。gigasport 好似85拆

升級   18.42%

該用戶從未簽到

我問過gigasport, 佢哋話全線冇晒rs100,

我買8折。

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 bagua 於 2012-7-18 16:29 發表
    前晚去高登, 終於買咗隻polar rs100
    , 個sale話sunnto 冇背燈, 一係冇响聲, 雖然大隻好睇啲, 咁我又覺得好似polar有信心啲, 而且只係入門級, 唔想買咁貴。

我主要用嚟減肥, 想維持 ...

我隻Sunnto m4 有背燈又有響聲~ 不過Polar 大牌子,只睇心跳其實好夠用!

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 AppleRunner 於 2012-7-23 01:19 AM 發表

我隻Sunnto m4 有背燈又有響聲~ 不過Polar 大牌子,只睇心跳其實好夠用!

咁我即係比人老點咗! 佢哋梗係想清貨, 賣埋隻錶頂啦, 因為我嗰隻係最後一隻。

升級   33.68%

該用戶從未簽到

ching,想問你隻rs100有幾多lap memory??想買!!

升級   24.75%

奮鬥
  • 簽到天數: 194 天

$864;有冇買貴呢?

升級   33.68%

該用戶從未簽到

原帖由 mtkdc 於 2012-12-3 22:13 發表 $864;有冇買貴呢?

ching可唔可以pm邊道買$864?thx!!

升級   8.42%

該用戶從未簽到

RS 300 $1036 已30%off 我已經覺好低

升級   14%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

ching可唔可以pm邊道買$1036.唔該