香港長跑網  - 長跑長友

2013 東京馬拉松可以報名了 (2013-Feb-24)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

2013 東京馬拉松可以報名了

http://biz2.knt.co.jp/tokyo2013/registration.asp

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

難唔難抽,幾時會知結果.!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

The enrollment has begun today (1.8.2012) :

登錄/註冊後可看大圖

http://www.tokyo42195.org/2013_cht/#

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

已報, 10月中會有結果。 海外跑手抽中機會好大。會e-mail 通知。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

Done!

升級   4.55%

該用戶從未簽到

本身都想參加多一次,不過同下年渣打撞左期....

升級   100%

開心

已報東馬既朋友仔要注意, 明年2月23號晚東京好多酒店已block, 反正唔駛先比錢, 依家好訂咗先啦。我習慣訂3晚, 即22-24號。

升級   0%

慵懶

原帖由 hiuchung406 於 2012-9-7 22:56 發表 已報東馬既朋友仔要注意, 明年2月23號晚東京好多酒店已block, 反正唔駛先比錢, 依家好訂咗先啦。我習慣訂3晚, 即22-24號。
    請問師兄有無邊間酒店介紹,我都報咗,想跑一次東馬,未去過,咩都唔識...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 馬拉 於 2012-9-8 11:06 發表 請問師兄有無邊間酒店介紹,我都報咗,想跑一次東馬,未去過,咩都唔識...

d 人話“華盛頓”最近.......

升級   100%

開心

Wasington係最近, 但貴同印象中23號冇room。
    我係樂天網站訂咗, 叫kadoya, 新宿西, kieo hotel 附近, 同都廳都係5分鐘walking distance。
    需要幫忙就同我講。仲有其他, 我上年住sun member, 就係正wasington 則, 但佢仲未開始接受預訂。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 hiuchung406 於 2012-9-9 12:52 發表
    Wasington係最近, 但貴同印象中23號冇room。
    我係樂天網站訂咗, 叫kadoya, 新宿西, kieo hotel 附近, 同都廳都係5分鐘walking distance。
    需要幫忙就同我講。仲有其他, 我上年住sun member, 就係正wasington ...

Kadoya are Kadoya are all available for booking through Agoda (free cancellation)!

升級   31.05%

該用戶從未簽到

Check了幾間酒店, 計劃由22/2至26/2, 跑完陪老婆行返幾日, 所以以下為雙人4晚價錢, 連住並不包早餐:
    Hotel Sunroute Plaza Shinjuku (http://www.hotelsunrouteplazashinjuku.jp/en/tokyo-hotel-directions.php)
    - JR新宿南口徒歩5分
    - 合計:51,500

升級   31.05%

該用戶從未簽到

西新宿Hotel MyStays (http://www.mystays.jp/location/ms_nishishinjuku/access.php)
    - JR新宿西口徒歩5分
    - 合計:41,600

升級   31.05%

該用戶從未簽到

Hotel Kadoya (http://www.kadoya-hotel.co.jp/eng/index.html)
    - JR新宿西口徒歩3分
    - 合計:54,600

升級   31.05%

該用戶從未簽到

以上選擇以接近JR新宿為主
    祝各位已報名的能如願抽到名額吧
    hope this helps, enjoy
    (PS 唔知點解我唔可以一次過post一整段, 所以要分幾個post, 打擾了, 抱歉)

升級   31.05%

該用戶從未簽到

小弟收到email, 抽到獎了, 各位如何?

升級   10%

該用戶從未簽到

me too

升級   92.85%

該用戶從未簽到

I am in too and I will be running it the 5th time!  There is also an International Friendship 1.5K Fun Run on the 23rd (Saturday) at around 9 am.  You will receive an invitation email to sign up later!

升級   0%

該用戶從未簽到

小第好彩抽到。

今年有點異常,昨天已知有幾位不中,以前東馬外國人優先以提高國際地位。

升級   0%

慵懶

小弟也抽中