香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lewischan

Motoactv 請問有無人用過?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

回復 59# 的帖子

亮哥, 請問910幾多錢, 有冇團購, 謝謝 !

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

即係純運動, Garmin 好d .....?

升級   77.33%

奮鬥

乜 MOTOACTV 唔係用 ANT+ ? 點解要用 bluetooth 連接?

請問佢的 GPS 係咪冇 garmin 果啲咁好?

升級   60%

該用戶從未簽到

乜 MOTOACTV 唔係用 ANT+ ? 點解要用 bluetooth 連接?
    Motoactv suppose can connect the sensor with ant+ or bt.

GPS is standard signal from satellite... not sure u want to ask which device with better receiving power, correct?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 55 天

亮哥,我想知Motoactv仲有冇團購?可pm我嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

有的,請明天入會員區(版面下面的交易廣場)看看。 價錢不能公開,優惠只限註冊會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jwcjwc 於 2012-9-18 19:24 發表

MOTOACTV是兩用的,可以用佢的心跳帶,也可以用Ant+的,也可以用Bluetooth,通常用bluetooth耳筒。
    每個牌子既GPS錶都有佢既賣點,我就是Garmin的擁躉,佢GPS唔係特別好,還可以接受吧,有改進的空間。我用過好多型號,其中910Xt可能是較差的,當收不到訊號或入了建築物或隧道,出來收番訊號就沒有該段距離,310XT會即刻計番俾你。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hingkeestore 於 2012-9-25 00:10 發表
    亮哥,我想知Motoactv仲有冇團購?可pm我嗎?

還來得及,請進會員區觀看:
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=17816&goto=lastpost#lastpost

升級   8.95%

該用戶從未簽到

可以pm 團購價比我嗎? watch only
    請問行Android可以自己裝app嗎?

升級   77.33%

奮鬥

原帖由 takkikeos 於 2012-9-26 13:55 發表
    可以pm 團購價比我嗎? watch only
    請問行Android可以自己裝app嗎?

如要裝app要先root再裝market
    但可能會冇左保養。

升級   38.4%

開心
  • 簽到天數: 38 天

亮哥, 我已收到E-mail , 已成功做了會員, 但未收到信, 要4星期, 版面易未轉, 可否給報團購價( 錶+心跳帶+卡片夾). Thank You
    [email protected]

升級   52.63%

該用戶從未簽到

亮哥, 請問團購何時結束, 因我怕未能趕及申請成為正式會員!
    另外,可先 PM 我 MOTOACTV ONLY 及 臂帶 ,  錶帶 及心跳帶 的價錢嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mayc242826 於 2012-9-26 22:53 發表
    亮哥, 我已收到E-mail , 已成功做了會員, 但未收到信, 要4星期, 版面易未轉, 可否給報團購價( 錶+心跳帶+卡片夾). Thank You

恭喜閣下已是長跑網會員,可以進入會員區觀看。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 keith123 於 2012-10-1 19:45 發表
    亮哥, 請問團購何時結束, 因我怕未能趕及申請成為正式會員!
    另外,可先 PM 我 MOTOACTV ONLY 及 臂帶 ,  錶帶 及心跳帶 的價錢嗎?

已PM。
    團購會繼續,不用太急。

升級   10%

該用戶從未簽到

亮哥
    可否PM  錶+心跳帶 價錢.
    Thanks

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BSDIvi 於 2012-10-4 11:02 發表
    亮哥
    可否PM  錶+心跳帶 價錢.
    Thanks

對不起! 已暫時截止團購了!
    因為搞緊Garmin 及 Polar 錶的團購,還有2XU壓力衭團購,為了專心做好這些團購,所以做了頗長時間的Motoactv錶團購要暫時停一下,如閣下只鍾情這錶,請耐心等候(可能兩個月後)。

也重覆那句:團購優惠只限註冊會員,這是和代理團購的條件之一,因分不清網友會不會是其他商號來摸價,所以請不要再要求小弟PM價錢詳情。謝謝!

申請入會表格:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1
    想快些入會請勿郵寄表格及支票,因不是經常去收信,以致個幾月都係未入到會。
    希望快速申請為"長跑網會員",
    應使用電郵/附加照片或pdf檔案 申請表+銀行入數+個人照片

升級   0%

該用戶從未簽到

2XU團購,會員請往以下連結觀看:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=18065&extra=page%3D1