香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: jazchan
打印 上一主題 下一主題

葵涌 新手報到~

升級   2.63%

該用戶從未簽到

各位c-hing c-tse, 經過大概兩個星期5次既練習, 報告一下進度~
一個鐘都係8k, 冇快到, 不過覺得比之前輕鬆左~

買左polar既平平FT4計住心跳黎跑, 先發覺自己d心跳好誇張, 平時around 88, 跑唔夠5mins已經去到差唔多160....為左keep住 60-70%既心跳率, 有時迫不得以只可以跑到好似快行甘去慢番落黎...

呢排個suk頭哥冇甘痛了, 可能開始習慣跑步~

體重都係冇輕到, 不過覺得自己d肉結實左~

唔知係咪因為夜先去跑 (通常9點行去運動場, 跑一個鐘, 行到番屋企都成11點), 跑完唔係瞓得好好...

星期五因為我要放左工要番教會, 所以唔可以join大家跑步, 不過我會繼續努力練跑架啦~!!!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 21# 的帖子

有進步啦! 希望你KEEP 到落去!

想吹水, 就入來"荃新癲地"八吓啦!

https://www.longrun.hk/forum/red ... o=lastpost#lastpost

升級   2.63%

該用戶從未簽到

回復 22# 的帖子

回復胡蘇佬C-HING, 多謝你既邀請, 已膽粗粗o係"荃新癲地"版出post, hahaha~