香港長跑網  - 長跑長友

樓主: boborambo
打印 上一主題 下一主題

2012.11.18 GigaSports 10 公里賽

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原來又係SPORTSOHO 個SYSTEM 白痴無衫選, 但佢地好似自己都唔知咁..
    見到好多人ONLINE 都講無XS, S 等選擇, 佢仲係咁話無可能, 叫佢連絡佢地咁...
    原本今日想問有無衫既時候, 已經FULL 左... 無得報...
    其實佢地套SYSTEM 邊個寫既, 一而再, 再而三咁出問題........

升級   2.2%

難過
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 wlau 於 2012-10-11 00:38 發表
    原來又係SPORTSOHO 個SYSTEM 白痴無衫選, 但佢地好似自己都唔知咁..
    見到好多人ONLINE 都講無XS, S 等選擇, 佢仲係咁話無可能, 叫佢連絡佢地咁...
    原本今日想問有無衫既時候, 已經FULL 左... 無得報...
    其實佢地套 ...

得M同L揀..
    揀左L都唔知岩唔岩著

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 cufre 於 11-10-2012 17:07 發表

得M同L揀..
    揀左L都唔知岩唔岩著

但你睇番佢下面D 留言, 已經一早有D 師兄話好多SIZE 選唔到, 但佢地個史波仲話佢地個CASE 特別, 又話唔會, 叫佢地聯絡佢地咁...
    根本個SYSTEM 就有問題.. 可能佢地真係無乜做過UAT..

升級   0.65%

該用戶從未簽到

唔知會唔會有電郵或者信件通知我地去囉跑手包呢?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 217 天

我曾經send e-mail問過主辦單位,會有e-mail通知攞選手包的!

升級   0.65%

該用戶從未簽到

i see~ thank boyboybb

升級   24.75%

奮鬥
  • 簽到天數: 194 天

25/11已收到E-mail了!...
    一係出Mega Box取選手包...1-4/11
    一係去Sport Soho取...5-9/11

升級   53.68%

該用戶從未簽到

新手一問, 請問怎去科學園起點?
    是否在大學火車站行過去?

升級   40.5%

該用戶從未簽到

搭kmb 272k 俾$3.5好過行

升級   65%

該用戶從未簽到

咁多位師兄, 我星期日去MEGA BOX 攞號碼包. E-MAIL 寫住M SIZE 但係我填寫XL. 我以為自己填錯, 問佢可唔可以攞XL. 佢話唔得.
    然後話知道我網上墳XL,不過佢無曬SIZE. 後來我堅持.佢最終都俾XL我.

升級   1.05%

該用戶從未簽到

跑完之後,附近有咩食?

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

GigaSports 10公里賽 - 最新消息

各位參賽者,
            賽事日期:11月18日 (星期日)
            地點:科學園(位置見附件地圖)
            賽事程序表:
    07:00 開始行李寄存服務
    07:50 準備上線
    08:00 比賽開始
    08:30 派發賽後精美禮品
    09:00 開始成績公佈
    09:30 頒奬儀式
                    注意事項:
    - 大會設有行李寄存及水站。
    - 此賽事無須登記, 掛上號碼布後, 可到行李寄存區存放行李, 然後準備上線。
    - 比賽完畢後,參賽者無須交還計時晶片。
    - 有關賽事的最新資訊將於網頁 gigasports.sportsoho.com 公布。

GigaSports 10K Race Updated News

Dear participant,
            Date: 18 November 2012 (Sunday)
            Venue: Science Park (refer attached map)
            Event Rundown:
    07:00 Baggage storage service
    07:50 Get ready at waiting zone
    08:00 Race start
    08:30 Distribution of souvenir
    09:00 Result announcement
    09:30 Prize presentation
                    Remarks:
    - Baggage storage, distance markers and water stations will be provided.
    - No registration is needed for this race. Please kindly attach the Number Bib properly and deposit your luggage at the storage area before heading to the start line.
    - Timing chip is not necessary to return.
    - Please refer updated information on gigasports.sportsoho.com.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

Alan,請問長跑網大約位置?

升級   19.47%

慵懶

小弟都會參加比賽..
    想問下是否大部份係斜路?

升級   100%

擦汗

原帖由 awolswat 於 2012-11-13 21:47 發表
    Alan,請問長跑網大約位置?

本會服務處在起步點場地內,
    7點前會有義工在此分發號碼布,
    請各會員盡早到達,
    7:30左右會關閉服務處,
    有問題可以聯絡我,
    我當日跑完廣馬會回覆。

升級   0%

鬱悶

回復 34# 的帖子

平地

升級   100%

奮鬥

基本上大部份平地,應該只有一小段上落天橋!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

跑完返來了, 今天要多謝朱師兄車我們到場地, 多謝夢璃lewis影相, 多謝自己隻腳仲識得跑. " />" />"
    恭喜running sue, 711FF, CY媽, 仲有amy, 呀峰, 攞獎, 今天高手如雲, 你們都考健呀!
    比賽安排得都算很好, 只是一路都好塞人" (因為起步我排最尾)
    條路又窄.....
    多謝晒各位2工, 包括我自己.
    我自己按錶時間 : 51:25 雖然唔係快, 但都收貸啦!"

升級   61%

開心

勁呀∼ 咁多人攞獎! 恭喜晒∼

另夢璃同mill 姐等義工幫忙拎gel,辛苦晒∼

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 kogun 於 2012-11-18 11:56 發表
    勁呀∼ 咁多人攞獎! 恭喜晒∼

另夢璃同mill 姐等義工幫忙拎gel,辛苦晒∼

唔好客氣....只是辛苦夢璃同朱師兄就真..