香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Rumble Roller

升級   0%

該用戶從未簽到

有個新產品 - Rumble Roller

佢的作用係按摩肌肉, 跑友跑得多, 成日小腿、四頭肌同ITB都會好緊, 唔放鬆就會好容易受傷。好多人會去按摩, 但一來一回, 都要D時間。有Rumble Roller就可以隨時都幫自己做到按摩

登錄/註冊後可看大圖

http://www.rumbleroller.com/

登錄/註冊後可看大圖

+1 0
上一篇︰2012.10.23 斜路王(畢架山) by Daniel下一篇︰2013年公眾假期

升級   94.74%

該用戶從未簽到

這個產品很方便,唔知幾錢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BillWong 於 2012-10-23 23:52 發表
這個產品很方便,唔知幾錢.

無論軟硬, 大的$560, 小的$360。美國牌子, 中國做

於大陸網見到的是平面那種, Dfoamroller, 我之前都有用過。用途同rumble roller相似, 但效果無咁好, 而且容易變形

Rumble roller可以去到更深層的肌肉, 而且不易變形。所以我之前都係向你推介foamroller, 但用過rumble roller , 覺得同網上的好唔同, 好好多,  
我只係想將好的野推介比跑友,減少佢地受傷的機會,可以成日都有得跑

團購可能會平些。

升級   100%

該用戶從未簽到

亮哥,係咪會搞團購?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 8 天

團購 support.