香港長跑網  - 長跑長友

鰂魚涌公園 至 筲箕灣 路線

升級   8.95%

該用戶從未簽到

http://www.hkmarathon.com/training/hit/Eastern.aspx
我想跟渣打這個路線跑

想問由鰂魚涌公園 至 筲箕灣 路線係點跑?

但係鰂魚涌公園去到太古那邊已經係盡頭,係咪要繞返出公園外先可以跑到去筲箕灣?

thanks!

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 takkikeos 於 2012-10-27 11:20 發表
http://www.hkmarathon.com/training/hit/Eastern.aspx
我想跟渣打這個路線跑

想問由鰂魚涌公園 至 筲箕灣 路線係點跑?

但係鰂魚涌公園去到太古那邊已經係盡頭,係咪要繞返出公園外先可以跑到去筲 ...

我居西灣河,樂意為你教路,如有興趣PM我

升級   8.95%

該用戶從未簽到

thanks lesile 但我睇返其他師兄d地圖終於知大概點跑!

想問下亞公岩村o個頭夜晚多唔多人跑?會唔會好靜?

升級   74%

開心
  • 簽到天數: 12 天

原帖由 takkikeos 於 2012-11-6 12:34 發表
    thanks lesile 但我睇返其他師兄d地圖終於知大概點跑!

想問下亞公岩村o個頭夜晚多唔多人跑?會唔會好靜?

都有人跑...但就比較靜但我經常跑呢度

升級   3.68%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐,我想由北角跑去筲箕灣,但係我試過去公園探路,通唔到過去另外一邊。有無人知條路可以點通or有無人有gps條路線?

升級   4.55%

該用戶從未簽到

原帖由 bluda 於 2012-11-12 16:48 發表
    各位師兄師姐,我想由北角跑去筲箕灣,但係我試過去公園探路,通唔到過去另外一邊。有無人知條路可以點通or有無人有gps條路線?

去到公園後上天橋過對面就可以了,之後向前跑就係鯉景灣

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 Bonsir 於 2012-11-12 17:57 發表

去到公園後上天橋過對面就可以了,之後向前跑就係鯉景灣

Thanks ching!!