香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

馬鞍山新手報到, 多多指教

升級   100%

• 簽到天數: 23 天

大家好, 我係Alex, 馬鞍山區, 新手, 跑齡8個月
    平日每weekend跑馬鞍山海濱

跑步目的: 煅鍊自己, 挑戰自我, 及想為鼓勵家人, 朋友及下屬而樹立一個好榜樣

跑步緣起: 畢業後幾年來都不甚運動的我, 有一日回想身邊不少朋友都跑渣打, 覺得好有意義, 自己都應該可以, 心血來潮走去買左第一對跑鞋, 跑了第一次之後立即愛上跑步

比賽經驗: unicef 2012, 10k 56:08

多多指教!
    +1 0
    上一篇︰Sell : MIZUNO 2013 SPACER AR4下一篇︰祝12月14日慢子WILSON, 生日快樂 !

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

http://202.123.213.5/forum/viewt ... &extra=page%3D1
    C兄:有時間就來一齊練跑啦

升級   100%

回復 2# 的帖子

極有興趣, 可惜我weekend在內地工作...thanks kin8333 ching^^

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 kokyan_lam 於 2012-12-14 01:26 發表
    大家好, 我係Alex, 馬鞍山區, 新手, 跑齡8個月
    平日每weekend跑馬鞍山海濱

跑步目的: 煅鍊自己, 挑戰自我, 及想為鼓勵家人, 朋友及下屬而樹立一個好榜樣

跑步緣起: 畢業後幾年來都不甚運動的我, 有一日 ...

Welcome呀Alex,
    有機會可join我們跑網的約跑活動啊!
    你仲有無報其他比賽呢?
    你10k第一次跑56min都不錯了, 大家一齊加油!

升級   100%

回復 4# 的帖子

mill ctse 多謝你既鼓勵, 爬文睇到原來你地個個都咁勤力, 個個星期都兩三課, 我諗如果要做好d成績我都要更努力d~~~^^

我報左渣打10k一組, 不過呢段時間想攝多兩個10k吸收多d經驗

尋晚响呢度睇到1月份有個獅子會科學園10k交左form, 不過睇清楚d原來係香港半島獅子會, 怪怪地

升級   16.45%

開心
  • 簽到天數: 5 天

我都係跑沙田馬鞍山。慢人一名。跑齡10個月,不過9月先開始喺街跑。
    各位師兄師姐多多指教!

升級   92.67%

該用戶從未簽到

HELLO~ALEX
    我是大圍的跑友, 有時跑長課也會跑入馬鞍山, 以後多多指教