香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: cb34
打印 上一主題 下一主題

美津濃半馬攞號碼布塲地安排不周

升級   14.33%

該用戶從未簽到

根本就係佢個center係將軍澳,佢同我方便佢地做野.佢真係寫咗係將軍澳,我係無睇到 .
不過今次係將軍澳,下次可以係上水或柴灣.如果渣打要係將軍澳攞野,你估會點.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

今日下午由觀塘跑咗入將軍澳攞號碼布, 個半鐘 (15km), 都幾爽.   

我記得有個賽, 都係要入元朗攞號碼布, 所以玩咗一兩次之後就冇玩嘞.   

個人愚見: (哩啲嘢自己決定啦......)   
    (再者, 上次 Shatin WINWIN Run 好彩長跑網幫手, 唔駛自己入去馬鞍山攞號碼布. Thanks.)   

升級   63.16%

該用戶從未簽到

其實入到大美篤跑仲遠啦 (10K果次仲要入到天水圍),呢d反而冇人投訴喎。個人覺得在市區有地鐵到已可接受。當然在旺角九龍塘這些地方就最好啦,但可能安排真係有困難我地唔係主辦單位唔會知。況且一年一次有乜所謂呢。少d怨氣,開開心心去跑再創佳績咪仲好?

若然仲係接受唔到,可考慮以後田總主辦之賽事一律不參加,無謂自己氣頂傷身啦。

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2012-12-30 16:03 發表
    根本就係佢個center係將軍澳,佢同我方便佢地做野.佢真係寫咗係將軍澳,我係無睇到 .
    不過今次係將軍澳,下次可以係上水或柴灣.如果渣打要係將軍澳攞野,你估會點.

其實佢地係咁都冇計, 一係唔好跑. 因為佢地今次都話左你知要去將軍澳拎野一早. asics果次就唔同, 佢冇講到.