香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ngwkd2008

深水土步新手報到

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟遲啲都可能會咁做,返早就跑番工,放工再一轉。而家講住先。

升級   100%

該用戶從未簽到

哈哈......多謝樓上的讚賞.........
5am跑步既大計我都係實行第二日咋...希望我唔會甘快放棄啦.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2008-10-9 12:08 發表

小弟遲啲都可能會咁做,返早就跑番工,放工再一轉。而家講住先。

跑返工,甘個身咪臭晒囉...............

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-9 10:23 發表
四點半起身跑步,除渣打外,小弟都冇試過 。佩服﹗佩服﹗

你地勁呀嘛...............我呀....前幾年我仲係咩運動都唔做既懶人....後來識左一d行山既良朋益友,跟下人地就開始玩下運動啦.....我d體力唔好架,所以要將勤補拙,俾多d心機練習才得..." />" />

我而家主要是玩跑步,獨木舟,浮潛,行下山.....我遲d plan緊學scuba diving.....不過我swimming唔係幾掂,主要是唔夠氣,游到最多25m咋...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 44# 的帖子

witchycatcat c tse

wa wa ................

真的十項全能

升級   0%

該用戶從未簽到

若然遲d忙到冇時間練跑...
或許我都會效法witchycatcat c tse朝早起身跑步..
不過真的須要超勁的恆心啊....
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-9 15:02 發表

下山下海都玩齊,,,
scuba diving  好似最小游到50M 喎,

唔係呀.............無記錯既話應該係200mhjgh" />k" />

獨木舟就at least 50m

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-9 15:22 發表

要游200M 但係游得25M,咁先練游水囉.........

我唔夠氣架啦....游水唔係我專長...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-9 16:12 發表

游水唔得,潛水好似會危D喎.....

唔係唔得,係唔pro啫.............潛水有氧氣樽嘛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 9/10/2008 13:36 發表

跑返工,甘個身咪臭晒囉...............fhjfrt" />

跳落臭河冲凉就掂哂。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-9 08:47 發表

我這兩日開始早上4:30am起身,5am開始由附近既公園仔練習跑步,跑到6:30am才完.....因為平日放工後無咩時間跑步呀,所以就迫自己早起練習啦......

如果我地一齊跑,你最好早一天call我安排一下,因為 ...

4...4...4....4 點...我仲同周公子傾緊計wor~~~~你好堅丫....要keep 住丫..我plan 好之後call 你丫..不過好唔好黃昏時候去丫??如果是5:00...請問天光未架呢其實?

升級   0%

該用戶從未簽到

yeah...貓貓ctse, 你真係 10 項全能丫...你只係謙姐...你所謂無氣..應該同我個standard 有d 唔同架la~我真係好鬼無氣, 好la 好la..到時你就見識下咩叫真正的無氣無力...fg~~~
我之前唔係反開跑步ka..我只是跳舞~~不是好勁d舞, 是belly dance 咋.....間下唔時才swimming 下...游就游到好耐..不過都係慢游..蛙式慢游

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-9 23:06 發表

不過好唔好黃昏時候去丫??如果是5:00...請問天光未架呢其實?

如果平日要返工既日子,我最快都要around 8pm才得呀..........所以我至改早上練習咋......
以我這幾日既觀察,而家既天氣,個天起碼6am才有微光......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-9 23:14 發表
yeah...貓貓ctse, 你真係 10 項全能丫...你只係謙姐...你所謂無氣..應該同我個standard 有d 唔同架la~我真係好鬼無氣, 好la 好la..到時你就見識下咩叫真正的無氣無力...fg~~~
我之前唔係反開跑步ka..我只是跳舞~~不 ...

唔係呀..............我真係好水皮既,不過就因為性格比較外向,我既戶外活動朋友全部都係網上認識既......因為我以前f.1至f.7都係讀女校,d女仔朋友全部都係唔做運動既......所以我唯有跟"街外人"才有得玩運動....所以,我幾年前真係一點運動都唔做既.........................

你跳舞架,甘你身型咪好靚囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-10 09:53 發表

唔係呀..............我真係好水皮既,不過就因為性格比較外向,我既戶外活動朋友全部都係網上認識既......因為我以前f.1至f.7都係讀女校,d女仔朋友全部都係唔做運動既......所以我唯有跟"街外人"才有得玩運動.... ...

死la 死la~~我地係唔係同學來ka..我都係女校生..都係d fd 係唔做任何運動~ 唔通...世界咁細小???
你就估錯la..我係小肥妹仔一名...絕對同 "好身型" 拉唔上關係...跳極都係肥do do~