香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

GREAT AUSTRALIAN RUN 2008---Melbourne

升級   16.67%

該用戶從未簽到

要和Tiger Woods打一場Golf要幾錢? 同Roger Federer 來一場網球賽又要幾多?
多多錢都未必得啦
不過依家同World Record Holder馬拉松之王Haile Gebrselassie(基比斯拉斯)跑一場比賽都只不過
Aus$70 (~~HK$450) !!
仲有澳洲的明星跑手Craig Mottrom和Benita Johnson等高手參賽...
等咩呀, 仲唔拿拿臨参加!

以上係Melbourne GREAT AUSTRALIAN RUN 2008(15km)登係雜誌既廣告, 都幾鬼馬
$70Fun run黎講唔算平, 但係卡士甘堅, 又有T-shirt送, 雖然15km唔係我賽開距離, 都即刻報左名!

睇已報左名既跑手名單, 呢個似乎係近年非marathon 之中水平最高的Fun Run, 看來15km 45min以外完成的跑手休想佔前十名!
Haile果然魅力非凡
各位師兄姐, 有無興趣同基比斯拉斯鏈番轉??

http://www.greataustralianrun.com.au/index.html

+1 0
上一篇︰10月18日網友約跑(屏山-藍地-屏山)9k下一篇︰Berlin Marathon 2008 - another historic run

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

同Halie鏈........佢嘅時間乘2都仲快過我, 點鏈!!

升級   92.85%

該用戶從未簽到

He just broke his own record in Berlin with a time of 2:03:59!!!!!!!  Amazining!!!!!!