香港長跑網  - 長跑長友

樓主: mill
打印 上一主題 下一主題

4月30日週年約跑活動"2013青公430"

升級   23.55%

該用戶從未簽到

貴人出門招風雨
睇泥我地個個都係貴人

升級   45.7%

開心
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

該用戶從未簽到

雷 暴 警 告 , 有 效 時 間 延 長 至 今 日 下 午 5 時 正

唔緊要, 我地跑7:15起步, 果時應該無雷暴了. 下雨唔洗驚. @@  發表於 2013-4-30 16:08
    無雷暴齋落雨可照跑  發表於 2013-4-30 15:49
    雷暴有危險, 齋落雨可照跑  發表於 2013-4-30 15:48

升級   100%

慵懶

DorisC 發表於 2013-4-30 15:27
    Mill 姐, 8mins/k 適合我吖, 難得有師兄叫揮手; hahha...

個個都青公老實人黎架....一陣佢開8'/MILE呀...

Like: 5.0
    Like: 5

升級   16.75%

該用戶從未簽到

DorisC 發表於 2013-4-30 14:59
    如果真下大雨, 會早D開餐嗎?

落雨不怕, 落雪也不怕....

打水戰好玩架, 試一次啦, 帶涼鞋換啦.  

師姐果然猛+勁!  詳情 回覆 發表於 2013-4-30 16:22

升級   45.7%

開心

dmy 發表於 2013-4-30 16:19
    落雨不怕, 落雪也不怕....

打水戰好玩架, 試一次啦, 帶涼鞋換啦.

師姐果然猛+勁!

dmy
    唔係... 係上次廸廸尼半馬淋咗兩個鐘之後都健在, 就冇嘢好怕... 係對白底tiger 變咗灰色咁. 落雨跑會快啲架, 你唔駛8min/k. 帶帽跑啦...  詳情 回覆 發表於 2013-4-30 16:29

升級   21.05%

該用戶從未簽到

照跑..

升級   16.75%

該用戶從未簽到

DorisC 發表於 2013-4-30 16:22
    師姐果然猛+勁!

唔係... 係上次廸廸尼半馬淋咗兩個鐘之後都健在, 就冇嘢好怕... 係對白底tiger 變咗灰色咁.

落雨跑會快啲架, 你唔駛8min/k.  帶帽跑啦...

升級   76.8%

開心

唔好意思,第一次活動就甩底,住得遠(鴨脷洲),宜家鴨脷洲仲落緊雨,

我跑完仲約左有事,唯有下次先跟大家學野了

OK, 唔緊要啊!  發表於 2013-4-30 17:28

升級   51.2%

開心
  • 簽到天數: 4 天

8min/ k ,me too

升級   100%

無聊

雷暴至6時完了, 唔好加時呀

升級   0%

該用戶從未簽到

如果雷暴警告6時還未除下,Water和我都不來跑了。

不要緊的. ~~~~  發表於 2013-4-30 17:27

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

現在外面都無雨了

升級   22.4%

開心

上年又係落雨! 今年又係! 如果6:00pm除下雷暴警告,係咪會照攪?

我地會照跑的, 宜家我都準備去集合地點了, 大家隨自己意願啦..想來就來, 唔想來就唔來. 無問題的.  詳情 回覆 發表於 2013-4-30 17:31

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

johnrun 發表於 2013-4-30 17:27
    上年又係落雨! 今年又係! 如果6:00pm除下雷暴警告,係咪會照攪?

我地會照跑的, 宜家我都準備去集合地點了, 大家隨自己意願啦..想來就來, 唔想來就唔來. 無問題的.

升級   4.55%

該用戶從未簽到

收工 !! 出發了,各位一陣見

Like: 5.0
    Like: 5
    一陣見了. ^0^  發表於 2013-4-30 17:43

升級   100%

該用戶從未簽到

4月30日約跑活動"再續青公430"
    大家當晚會吃飯嗎? 如吃飯請補回. -----> (飯局)
    約跑日期 :  2013年4月30日(星期二)
    到達碼頭後(請到柏麗灣碼頭對開公廁門口後門點名報到.) 謝謝你的合作!
    集合時間 :  晚上7時正,(大合照)  
    起步時間 : 晚上7:15分準時起步, 不見即散, 敬請大家準時. (請自行提早熱身)

青公430約跑活動當晚晚飯地址 :
    荃灣, 荃新天地二期1樓,125號鋪, "潮館"
    已留名 : 香港長跑網 關小姐, 4圍, 9:00-9:15已可入坐.
    ~~~我們的水站將設在第5Khi9位置,( 機場展覽館), 敬意請大家留意~~~
    報名 :
    1. mill (飯局)
    2. ming4883  (跑 only)
    3. Bonsir
    4. 胡蘇 (跑+飯)
    5. Jacky (蝦)+(飯)
    6. Thomas (飯局)
    7. kennysze(飯)
    8. Willy yu(冇傷來跑,有傷做義工,飯)
    9. Tammy (飯)
    10. Water (飯)
    11. 成成(如當日在香港, 一定支持)
    12. 坦克(主場一定參與)+(飯)
    13. SM_MAN (上年天氣唔好取消, 今年一定要參加)+(飯)
    14. john0711 (飯)
    15. 恒恒 (飯)
    16. 荃灣華 (點可少我一份) + (飯局)
    17. dmy (飯)
    18. 史賓沙 (飯)
    19. 海黑 (跑+飯+啤酒)
    20. CATCAT (食飯~~~預少少素菜唔該)
    21. E.T. (飯)
    22. 駿哥(飯)
    23. ---------------------------------------------------> 公司有事不能出席<----------------------------------------
    24. Samson (飯)
    25. rainbowangel (跑少啲玩安全泳+飯)
    26. 小力 (飯)
    27. Joei (飯)
    28. Mickey (飯)
    29. Kin (跑 + **荃灣潮館** 食飯, 正!!)
    30. Arsenal(跑+食)
    31. 波哥  (飯)
    32. 皇上.(飯)
    33. paul3fung(飯)
    34. jogging_cat (飯)
    35. av123 (飯)
    36. Terry Lau ( 飯)
    37. 壞人
    38. Cherry (飯)
    39. Peggy (飯)
    40. Keith (飯)(新黎)
    41. oldcake (我又係新黎,跑完有事要先走,不吃飯了)
    42. sue
    43. pang
    44. K
    45. 駒
    46. 高
    47. allmyfriend (跑 + 飯)
    48. 英明 (跑+飯) (新黎)
    49. 賓尼兔 (跑 + 飯) (好耐冇黎)
    50. 賓尼嫂 (跑 + 飯) (新黎)
    51. 珊 (跑 + 飯)
    52. DorisC (跑+飯) 第一次跟, 我緊張吖
    53. samuelw (跑+飯)
    54. Sunny (跑+飯)  Sunny到時找我(呀mill)取網衫可以了.
    55. JoJoYip (跑+飯)
    56. So So (DorisC 朋友 跑+飯)
    57. shirley7806 (跑加飯)
    58. cokebergkamp
    59. mchkxyz (跑加飯)
    60. 鄔生 (跑加飯)
    61. 鄔太 (跑加飯)
    62. 夢璃 (特別嘉賓、齋食飯)
    63. Ting5 (跑+食+新丁)
    64. Gary-Kwan (跑+食)
    65. runrun ( 淨食)
    66. 曦(wuso 朋友, 跑+食)
    67. Joelkk88 (飯)
    68. Wilson (美孚之友)(飯)
    69. Maggie (Ting 5 的朋友, 跑十食)
    70. 鄔生朋友x3位
    71. Tim. ( SM_MAN 朋友, 跑+食)
    72. WK KWAN (DorisC 朋友, 跑+食)
    73. Wing (DorisC 朋友, 食)
    74.龜兔競跑
    75.milankaka(anthony)(淨食)
    76.raymond417(跑+飯)
    77.阿業(跑+飯)
    78.jbrun(跑+飯)
    79.
    80.

警告及聲明: 1. 此項聚會適合跑步初哥(10公裏跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。 2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導緻參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 3. 活動不排除將於寒冷大風的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、s黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 67 天

荃灣天氣ok 喎, 現在6時正,大家快D嚟吖.

升級   41.7%

開心
  • 簽到天數: 44 天

雷暴取消左,6:30到

升級   0%

該用戶從未簽到

Coming.  See you all soon!