香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   74.21%

該用戶從未簽到

witchycatcat:

我從隔離版Ching看到你昨日有份參加他們的31K長課,最後一段還要上梅子林,好利害呢!如果他日有機會,我也想join你們一起長課。

升級   97.67%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 chengcc209 於 2008-10-19 08:19 發表
witchycatcat:

我從隔離版Ching看到你昨日有份參加他們的31K長課,最後一段還要上梅子林,好利害呢!如果他日有機會,我也想join你們一起長課。

哈哈.............唔係呀...我同nc個日跑左20k咋....我當然無上梅子林啦,找死咩...

升級   100%

該用戶從未簽到

vhtober

升級   100%

該用戶從未簽到

各位,我已經約左樓上既vhtober ctse今個星期五(24/10)晚上大約8pm在SSP練跑呀,路線未定,各位位附近的ching/ctse有無興趣join我地呀..?

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat.~~~有無約ar 2008 ching ar~~ (佢實唔知我地講佢)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-20 08:59 發表

哈哈.............唔係呀...我同nc個日跑左20k咋....我當然無上梅子林啦,找死咩...

反得開唔開心ar?~~~佢地有無等埋你ar?~~好勁ar你地....完成到..果日都好似幾好陽光架wor~晒唔晒呀~~不過你都反開~頂得下wor.......我諗諗下....我好少好少在太陽下運動架...跑步好..swimming 好..好多都在黃昏or morning time 進行~怕中暑嘛

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-20 21:00 發表
catcat.~~~有無約ar 2008 ching ar~~ (佢實唔知我地講佢)

報告報告:
2008 ching已經pm左我,confirm佢"一定到"啦...............而家24/10晚running會有5位朋友仔一齊來....熱鬧熱鬧....

2008係DAVID NG呀........................咪成日咩"2008"啦你......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-20 23:02 發表

反得開唔開心ar?~~~佢地有無等埋你ar?~~好勁ar你地....完成到..果日都好似幾好陽光架wor~晒唔晒呀~~不過你都反開~頂得下wor.......我諗諗下....我好少好少在太陽下運動架...跑步好..swimming 好..好多都在黃昏or ...

我都係第一次係陽光下running咋.......我個人呢,平日行街都會開傘.....所以今次join大家跑步對我黎講都係一次新挑戰

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-21 10:59 發表

當日各位都要努力﹗成班人一齊跑,是不錯的經歷﹗

其實,可能個晚既重點係食糖水...........

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-21 10:53 發表

報告報告:
2008 ching已經pm左我,confirm佢"一定到"啦...............而家24/10晚running會有5位朋友仔一齊來....熱鬧熱鬧....

2008係DAVID NG呀........................咪成日咩"2008"啦你.. ...

有時我都會過去深水埗同個friend一起跑~
多人跑開心d~
咁啱24號夜晚要番學~
或許下次再有機會才join你們~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-10-21 12:32 發表

有時我都會過去深水埗同個friend一起跑~
多人跑開心d~
咁啱24號夜晚要番學~
或許下次再有機會才join你們~hjgh" />" />

好呀.....下次我再pm約你...

升級   56.55%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

星期五晚見!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

很遺憾,我因為星期日會有半馬比賽,星期五應該會休息。
    下次有機會再join 大家。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-21 12:46 發表

好呀.....下次我再pm約你...

多謝先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chengcc209 於 2008-10-21 13:39 發表

預祝 chengcc 星期日半馬得心應手, have a happy run

升級   100%

該用戶從未簽到

報告報告:
    昨晚(22/10)即慶搵左住同區既vhtober ctse出黎練跑,我地由長沙灣起步,在亂行亂試之情況下跑街路至荔枝角,唔經唔覺跑左約10k...." />" />

第一次與ctse見面真係有一見如故的感覺,所以跑得好暢快...." />" />

其實有多d住附近的ching/ctse一齊練跑可以keep住自己練習的決心,識多個志同道合的朋友都唔錯呀...

我同vthober ctse會不斷擴大我地個SSP區跑手list,務求踢多d人入會一齊建立健康的生活...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 chengcc209 於 2008-10-21 13:39 發表

ctse,你努力呀....!!