香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我至唔理你ar~~我個腰包..唔止收埋我d$, id card..毛巾仔...最重要係收埋我個肚腩仔...不知幾實用~

升級   17.89%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-23 13:58 發表

你搵日過黎同我地一齊跑,最多我請你食糖水啦..." />" />" />" />

有糖水食正

升級   0%

該用戶從未簽到

apple ctse~咁你幾時過來ar~~~我地今日反得好鬼開心ar~多d人跑會開心d ka~~~不過我好弱架咋...其他人就當然勁勁la~跑完都好似唔多耐咁....但我就半死la~~多得cat cat 陪我跑~而其他ching 又就住la...真係好多謝佢地..不過就好似拖慢左佢地la~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-25 00:21 發表
多得cat cat 陪我跑~而其他ching 又就住la...真係好多謝佢地. ...

有ctse你同我跑我都不知幾開心....哈哈...
我都係跑步初哥,不過之前search d跑步技巧,教人要學習邊跑邊心內數呼吸,我自己就會3步呼3步吸,我覺得真係會令我夠氣d喎......你真係要甘樣試下呀....

其他ching/ctse:唔知這個方法是否對的呢???

升級   100%

該用戶從未簽到

又係報告時間啦~~
SSP區街坊小隊第一次起跑!!!

昨晚(24/10)8pm,我們五個人在深水步泳池開跑,參與的長跑網本區街坊有vhtober ctse,ngwkd2008 ching及我,非長跑網本區外族joe ching及長跑網誇區選手堅ching.

我們由深水步開始跑,經大角咀,油麻地,佐敦,尖沙咀,西九龍海濱長廊,圓方等,同路折返,全程12.68k左右,之後大家返回SSP區宵夜.....哈哈.....(有人請呀~~~ ),玩到晚上11:xx才收隊,盡慶而歸.

我地5個人跑得好開心呀(我代佢地表達埋 ),跑街又多野睇(我睇人,人睇我甘 ),我地一隊人浩浩蕩蕩地跑都幾矚目既(雖然joe ching及ngwkd2008 ching是屬於超快組),但途人見到我地5個跑步人都會投以羨慕目光(我自己想像 ),令我覺得好型呀~~~我同vthober又成日講笑吹水笑過不停(可能令另外3位ching覺得好煩~ ),總之,就係唔經唔覺就完成12k啦......

因為大家住得近,希望可以每個星期左右大家gather一次"團長跑".......做運動之餘又可以聯誼下....
歡迎本區及非本區的ching/ctse擇日加入啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Apple 於 2008-10-25 00:04 發表

有糖水食正

apple ctse....你住邊區呀...?快D加入我地既SSP街坊小隊一齊練習啦..

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

作為大角咀地膽
    下次找條不用上mtr,商場的路

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-10-25 10:17 發表
    作為大角咀地膽
    下次找條不用上mtr,商場的路

哈哈.............是否昨晚有人差點在商場內pk,有陰影乎??

升級   100%

該用戶從未簽到

噢...............我已經升級做""發燒跑手""啦....~~~

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-25 11:04 發表

街坊小隊下次幾時出發...hgj088" />" />hj

據情報顯示,各小隊隊員都會恆常自我訓練,現在只是間中gather一齊出發吧....

下個星期,我自己就29/10及31/10都ok,我會與其他隊員夾日期......7ching你係咪黎唧

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

回復 65# 的帖子

我又點箅快!回程時已經無力。亞Joe就真係高一班。如果你肯提起大腿跑,應會快D。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-10-25 12:12 發表
    如果你肯提起大腿跑,應會快D。

你係咪講緊我?

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-25 12:29 發表

你係咪講緊我?" />" />" />" />hj" />" />" />" />

係呀。李嘉綸教練教呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 65# 的帖子

見到大家跑得咁開心,跑完又有宵夜食,好吸引呀。
    唔知邊位ching/ctse咁唔小心差d PK呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-25 15:49 發表
    見到大家跑得咁開心,跑完又有宵夜食,好吸引呀。
    唔知邊位ching/ctse咁唔小心差d PK呢?

按上述口供, 可能係堅兄

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 25/10/2008 18:04 發表

按上述口供, 可能係堅兄

我相信都係

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

我跑每一步,行每一步,上落每一級樓梯都好小心的,完全冇驚險情況

小心跑得萬年步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-25 09:29 發表

有ctse你同我跑我都不知幾開心....哈哈...
    我都係跑步初哥,不過之前search d跑步技巧,教人要學習邊跑邊心內數呼吸,我自己就會3步呼3步吸,我覺得真係會令我夠氣d喎......你真係要甘樣試下呀....

其他 ...

真架..如果唔係有你地..我諗我放棄左好耐lu~~有d 唔好意思~要你地時時等我~我會努力d ka la~要學呼吸ar ma~不過我時時數數下遊左魂之嘛~~

P.S....有D白痴野問下你 OR 其他CHING CTSE,.....請問點PM 人架..我整左好耐都唔得~係唔係要 KEY IN 別人個E-MAIL A/C~但我唔知架WOR?

升級   59.47%

該用戶從未簽到

睇黎好開心,可唔可以下次受埋我呢?等我學吓嘢.