香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 79# 的帖子

如果發短消息, 打收信人的網名便可以了, 試試吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-26 00:40 發表

真架..如果唔係有你地..我諗我放棄左好耐lu~~有d 唔好意思~要你地時時等我~我會努力d ka la~要學呼吸ar ma~不過我時時數數下遊左魂之嘛~~

P.S....有D白痴野問下你 OR 其他CHING CTSE,.....請問 ...

在頭像下面, 有[發短消息], click入去就可pm人哋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-10-26 09:22 發表
睇黎好開心,可唔可以下次受埋我呢?等我學吓嘢.

sure la~~HAHA~正想pm 個時間比你..(但唔識, 所以在問人) .不過我地只係暫定左憑星期5 一齊出來..不過路程時間咩都未夾架..有果時再confirm 你la, 或者你有咩心水路線都可以提議ka~
你唔好咁客氣la~大家出來互相學習下姐..不過講明..我絕對係最慢同最無氣果個~~ ~拖慢你唔好怪我ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-26 10:14 發表
如果發短消息, 打收信人的網名便可以了, 試試吧

thx~nc ctse 同 alex ching~~我明白點用la ~~~yeah~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-26 20:16 發表

sure la~~HAHA~正想pm 個時間比你..(但唔識, 所以在問人) .不過我地只係暫定左憑星期5 一齊出來..不過路程時間咩都未夾架..有果時再confirm 你la, 或者你有咩心水路線都可以提議ka~
你唔好咁客氣la~大家出來互相 ...

哈哈!!我一定慢過晒你地~
我係超級牛龜咁慢~~
不過三十一號星期五個晚要番工
你地多數跑几點到??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-26 20:16 發表

你唔好咁客氣la~大家出來互相 ...

來緊星期五晚又冇我份lu,第二日約咗kenneth跑長課,妳地都要跑同埋食得開心d呀。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-10-26 09:22 發表
睇黎好開心,可唔可以下次受埋我呢?等我學吓嘢.

好呀~~~
已經pm左你回覆了....我地下次一齊玩啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-26 20:17 發表

thx~nc ctse 同 alex ching~~我明白點用la ~~~yeah~

甘叻呀~~~識用啦喎..........................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-10-26 23:21 發表

哈哈!!我一定慢過晒你地~" />" />
我係超級牛龜咁慢~~
不過三十一號星期五個晚要番工
你地多數跑几點到??

我收到你個email啦,我地會同你一齊在email約日期呀~~(不過係這邊都會公怖)
我諗,除左d ching之外,我同vthober (即是ssp twins)都會超慢一族,我地好歡迎你加入我地超慢既行列~yeah~~~

我地上次食宵夜時,講開話盡量之後星期五晚有例會一齊跑,通常集合時間係7:45~8pm左右,因大家放工後要返屋企換衫......上次我地跑左12.xxk,回到ssp大約10xx幾啦(我唔記得),總之宵夜完返歸around 11pm啦......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-26 23:54 發表

來緊星期五晚又冇我份lu,第二日約咗kenneth跑長課,妳地都要跑同埋食得開心d呀。2763
我有提意呀,妳地可唔可以搵d集合地點有得換衫同埋放行里o架?2764

如果集合地點要有locker,ngwkd2008 ching話ssp運動場有.....但是,由於大家都係街坊,我地prefer放工返家換好衫後才集合,跑完之後返家沖涼,加上我地未必會跑去ssp運動場果個方向....

如果ching你真係想join我地既話,你想既話可以上我屋企換衫及放低d野在我家,因為我一個人住既無人會搞你d野....同埋我屋企離個跑步集合及宵夜地方都好近,1~2條街......

升級   100%

該用戶從未簽到

各位:
我自己應會在本星期三及五跑步(29/10及31/10)
如沒有人到既話我都會在屋企樓下的公園跑
有興趣join我ching/ctse請回覆啦~~

ps:集合地點都係ssp泳池及大約8pm左右

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-27 09:29 發表

如果集合地點要有locker,ngwkd2008 ching話ssp運動場有.....但是,由於大家都係街坊,我地prefer放工返家換好衫後才集合,跑完之後返家沖涼,加上我地未必會跑去ssp運動場果個方向....

如果ching你真係想join我地 ...

咁又唔好既,我放工可以去運動場換咗衫先過去join妳地咪得law。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-27 09:41 發表
各位:
我自己應會在本星期三及五跑步(29/10及31/10)
如沒有人到既話我都會在屋企樓下的公園跑
有興趣join我ching/ctse請回覆啦~~

ps:集合地點都係ssp泳池及大約8pm左右

星期三放工我應該來到,想問係各自食咗野先定係跑完先食野呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-27 09:43 發表

咁又唔好既,我放工可以去運動場換咗衫先過去join妳地咪得law。

隨你啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-27 09:52 發表

星期三放工我應該來到,想問係各自食咗野先定係跑完先食野呀?

OF COUSE跑完才食啦

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-27 09:16 發表

好呀~~~
已經pm左你回覆了....我地下次一齊玩啦~~" />" />

Thanks! 已pm左你. 不過, 我真係跑得幾慢, 唔好戒意.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-10-27 10:43 發表

Thanks! 已pm左你. 不過, 我真係跑得幾慢, 唔好戒意.

唔好甘講啦......大家約跑既目的又唔係比賽,重點係大家彼此鼓勵一齊做運動嘛.........

好似上次甘,我地都係5個人集合後才即場按每人的能力去plan路線,各人都可以俾意見,跑得好即慶及leisure既,跑到中途如果唔掂都可以更改路線,我地小隊係講團隊精神,大家一同練習唔會搞個人主義既

你個pm無內容(tel+ email都無)呀~~~
請再send一次~~
711MF 該用戶已被刪除

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-27 11:08 發表

唔好甘講啦......大家約跑既目的又唔係比賽,重點係大家彼此鼓勵一齊做運動嘛.........

好似上次甘,我地都係5個人集合後才即場按每人的能力去plan路線,各人都可以俾意見,跑得好即慶及leisure既,跑到中途如果 ...

send

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-10-25 18:04 發表

按上述口供, 可能係堅兄

堅師兄:
唔係我講你架..................我無做"鬼頭仔"呀...
我一定唔會同人講你個晚係奧x城轉彎時差d pk個件事架..............
忠心隊員字