香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

ar~~~濕立立臭"崩崩" 點去威ar????~~~joe ching~你跑出去先..我地返去沖個白,化個靚妝至來la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-28 15:47 發表
亞joe ching email話,我地31/10晚可以跑去尖沙咀一齊慶祝萬聖節喎................" />" />

不過我諗我來唔到LA CATCAT CTSE, 你都知我FRIDAY "LA 士" DAY LA~~可能約D 同事去吹下水~~~好唔捨得佢地MA ~~~詳情你CHECK MAIL LA

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-28 14:41 發表

已經問咗係有locker借,不過冇問係咪要有場紙先借得呢
7兄11月個個星期都有比賽,加油啦。28012802
大圍c-hing, I've tried this in 3 different sports complex and it's ok not to have 場紙. You can take a look on the booking schedule and say you are going to play badminton or something la

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-10-28 19:26 發表

不過我諗我來唔到LA CATCAT CTSE, 你都知我FRIDAY "LA 士" DAY LA~~可能約D 同事去吹下水~~~好唔捨得佢地MA ~~~詳情你CHECK MAIL LA

一齊玩都無防。

升級   0%

該用戶從未簽到

你地真係跑出tst ar~~~~8個..好臭下wor~~~ 一定無人敢埋身~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-28 19:09 發表
    WA~~~街坊小組個post 改左名仲升左上去既...等我以為佢煙沒在其他的post 到tim~

yeah~~我地小隊已經成功升上神臺位啦...!!
    小隊會走高檔路線,當然要改番個醒神既隊名啦.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-28 19:12 發表

ar~~~濕立立臭"崩崩" 點去威ar????~~~joe ching~你跑出去先..我地返去沖個白,化個靚妝至來la~

joe ching昨天話佢有個"珍藏"N年既面具,問大家使唔使佢帶埋去威喎..............

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-28 19:26 發表

據我所知,你好似無咩難分難捨之情喎..............
    喂,返新工請食飯呀你....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-10-29 00:49 發表

一齊玩都無防。

係喎...............vhtober ctse你叫埋d同事出黎囉.....順免可以睇下你既"英姿"嘛...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-29 01:11 發表
    你地真係跑出tst ar~~~~8個..好臭下wor~~~ 一定無人敢埋身~

好呀..............臭死d唔返屋企周街玩既"靚仔"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-29 09:27 發表

據我所知,你好似無咩難分難捨之情喎..............
    喂,返新工請食飯呀你...." />" />

有人請食飯,我又報到。 賊.gif

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-10-28 22:22 發表
    大圍c-hing, I've tried this in 3 different sports complex and it's ok not to have 場紙. You can take a look on the booking schedule and say you are going to play badminton or something la  

Thanks desmond兄,本來我打算都係咁,點知今日又唔記得帶身份證返工,點算好? 崩潰.gif

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-29 09:30 發表

好呀..............臭死d唔返屋企周街玩既"靚仔"

catcat姐:
    唔好淨係掛住31/10既"靚仔"啦,今晚個市點呀?可唔可以plan定條路線來睇睇呢? 交出來.gif

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-29 09:57 發表

Thanks desmond兄,本來我打算都係咁,點知今日唔記得帶身份證返工,點算好?2817

睇黎,ching你好似無咩習慣帶身份證出街甘喎............................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-29 10:03 發表

catcat姐:
    唔好淨係掛住31/10既"靚仔"啦,今晚個市點呀?可唔可以plan定條路線來睇睇呢?2818

我講既"靚仔" = "後生細仔".....係要高音讀出黎既~~~~~唔好誤會我" />" />" />" />

今晚最新出席名單: ~ 5人
    1. witchycatcat
    2. 大圍新跑手
    3. ming2008
    4. shogikin
    5. vhtober

plan路線....!你唔知我係路盲咩............." />" />" />" />fgj ......到時大家一齊plan啦..........
    今晚joe ching唔到,我都唔知記唔得去尖沙咀條路.......................唯有靠kin ching(佢話自己係大角咀地膽)及另外一個ssp twins帶路啦....." />" />" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-29 10:16 發表

睇黎,ching你好似無咩習慣帶身份證出街甘喎............................" />" />

因為身份證放係銀包度,我通常去會跑步就唔帶銀包,所以好容易唔記得攞返張身份證出來。 失魂.gif
    今晚我試吓冇證借唔借到locker啦,如果借唔到真係要放d行李係ctse度,到時我打比妳有冇問題? 畫圈圈.gif

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-29 11:34 發表

因為身份證放係銀包度,我通常去會跑步就唔帶銀包,所以好容易唔記得攞返張身份證出來。
    今晚我試吓冇證借唔借到locker啦,如果借唔到真係要放d行李係ctse度,到時我打比妳有冇問題?

你最好打電話去問下先,免得白行一轉~
    放我度啦,如果你怕唔好唔意思既話,你可以到附近既酒樓/麥記換好衫,之後你直接放行李上黎囉...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-29 11:34 發表

到時我打比妳有冇問題?2824

我個人好隨和架,打俾我of course無問題....  
    我今晚應該around 7:30pm會返到屋企,而由我屋企行去SSP泳池應該5-10mins左右....
    你同kin ching如果要放行李在我屋企,請7:30-7:50pm這段時間蒲頭就ok啦...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

大圍兄,
    今晚同你共同進退

約好大圍兄7:15
    ssp mtr a2 出口
    一齊去北河街存物
    存不到才call cat

Kin in Running

升級   100%

開心