香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

多倫多馬拉松 (2013年5月5日)

升級   2.33%

該用戶從未簽到

4月底5月計劃去多倫多探親,見咁岩個期 (5/5) 當地有個全馬,有冇 CHing 跑過?
+1 0
上一篇︰動態伸展下一篇︰2013渣馬證書及領取特別獎金

升級   16.75%

該用戶從未簽到

你好.

多倫多, 我老家.  

多倫多市有兩個全馬, 呢個喺五月, 一個喺十月.  我未跑過, 不過見你提起我老家, 忍唔住插嘴.

睇路線, 開始落斜, 之後平路, 易跑. 唔經啲主要地標如 city hall, Eaton Center, 條路開頭會喺全多倫多最長嘅街yonge street 跑, 街景囉, 返downtown 會經過 financial district, cn tower, 同返去湖邊先有風景睇.  開頭如果天氣好都有可能遠距離睇到個cn tower 嘅.... 呢條路易pb, 如果你問我.  

五月頭, 朝早都涼架, 又可能有雨, 應該幾好跑. 我上年回鄉探親都有諗過報.  不過諗未搞完啲時差所以冇玩.  不過全馬噫家報成千蚊港紙呀...  今年我五月尾返去, 都諗緊六月頭去 niagara falls 跑個半馬.

希望你喺多倫多玩得愉快.

升級   2.33%

該用戶從未簽到

由 Toronto 返來了,報左名但最後都安排唔到冇去跑。今次學到既係,報名前要好好準備埋點樣由住既地方到起點既交通,以及跑完後返住既地方既交通安排。一心大安至意唸住大會會有 suttle 服務。點知佢地只有1個月前向網上 submit 埋 suttle 服務,即場羅號碼牌時已唔提供當日 suttle 服務。

升級   59.33%

開心
  • 簽到天數: 1 天

睇路線似乎唔多吸引