香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報10公里報到區

關閉 [複製鏈接]

升級   35.4%

該用戶從未簽到

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 anson 於 2008-10-8 12:53 發表
我都未報呀 !!
不過我未定報10k 定半馬, 我跑左2次渣打10k啦, 但半馬又驚跑唔到..
仲有幾個月又唔知繰多d可唔可以應付半馬呢 ?
ANSON CTSE,我見你好似想報半馬喎
其實如果ctse 定期練跑
半馬一定難唔到ctse
但如果ctse有興趣10k,不如join 埋一齊跑呢

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 21# 的帖子

red red c tse

瞭解 ! 瞭解!

升級   74.8%

該用戶從未簽到

Redred c tse 我其實都係心大心細未決定,
10k 又跑過2次雖然都成1hr 以外,(仲要2次都係開跑前幾個星期前練下跑碼頭)
但如果跑半馬又驚腳仔軟 ...我連荃灣返屯門都未試過....
所以未決定到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 anson 於 2008-10-8 18:24 發表
    10k 又跑過2次雖然都成1hr 以外,(仲要2次都係開跑前幾個星期前練下跑碼頭)
    但如果跑半馬又驚腳仔軟 ...我連荃灣返屯門都未試過....
    所以未決定到

咁可以約人試跑荃西青公入屯門小欖12km,下次再加下加下就入到屯門三聖18km,
    再跑下跑下回家剛好半碼

屯門區內很多地方跑,長短隨意.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 711MF 於 2008-10-8 10:24 發表

全,  半,  10,   都未

7兄是不是打算先跑10k, 再過海跑全馬.
    食埋早餐都夠時間.

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-10-8 23:11 發表

7兄是不是打算先跑10k, 再過海跑全馬.
    食埋早餐都夠時間.

Kin in Running

e..呢個plan唔錯wor,夠挑戰性啱使7兄。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-10-8 16:44 發表
    大圍兄, 咁好架咩
    咁如果真係報個時唔知有無跑友可以推薦小妹

大把 ching上網報咗啦, 不如就搵kenneth兄, 話使佢係管理員, 擦吓佢鞋都好~

升級   0%

該用戶從未簽到

最 具 創 意 服 飾 獎

登錄/註冊後可看大圖
    渣 打 馬 拉 松 跑 手 除 了 「 鬥 快 」 , 更 會 以 別 出 心 裁 的 服 裝 「 鬥 搶 眼 ! 為 了 鼓 勵 你 發 揮 無 限 創 意 , 2009 年 渣 打 馬 拉 松 將 會 增 設 『 最 具 創 意 服 飾 獎 』 , 讓 十 公 里 賽 事 跑 手 挑 戰 自 我 之 餘 , 又 能 比 併 心 思 , 穿 上 自 創 跑 衣 , 更 盡 情 享 受 比 賽 , 令 這 項 最 多 熱 情 跑 手 參 予 的 賽 事 倍 添 樂 趣 , 加 倍 精 彩 ! 想 參 加 一 份 ? 不 要 錯 過 十 月 份 馬 拉 松 網 站 之 公 佈 !

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-10-10 16:40 發表
    最 具 創 意 服 飾 獎

登錄/註冊後可看大圖
    渣 打 馬 拉 松 跑 手 除 了 「 鬥 快 」 , 更 會 以 別 出 心 裁 的 服 裝 「 鬥 搶 眼 ! 為 了 鼓 勵 你 發 揮 無 限 創  ...

擺到明係嘉年華會!

升級   7.37%

該用戶從未簽到

我已報名參加10K,現巳努力練習

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 FYLI 於 2008-10-10 21:33 發表

努力加油呀 FYLI ching

升級   7.37%

該用戶從未簽到

多謝,大家都努力加油

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 31# 的帖子

FYLI c hing

加油加油

go go let's go

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 FYLI 於 2008-10-10 21:33 發表
    努力呀 ching
    平日有跑開嗎 ?

升級   7.37%

該用戶從未簽到

平日有練習跑步,每個星期大約練四次,每次約1小時15分,因為我係跑球場,所以唔清楚距離係幾多?可能大約12K度。

升級   55.26%

該用戶從未簽到

hey hey 我又跑

我諗住跑10k  90-93 gp  我 93 =__=  pk!
    我有表哥比錢 ^^  今年岩岩有得跑 哈哈
    未跑過10k  頂多跑7k
    唔知練唔練到1 粒鐘跑到呢??
    好多人報架?! 我下個禮拜先報~~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 FYLI 於 2008-10-10 21:40 發表
    多謝,大家都努力加油
    fyli ching

我都報了,你報了哪組?
    大家比心機

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 mathew 於 2008-10-14 22:10 發表
    我諗住跑10k  90-93 gp  我 93 =__=  pk!
    我有表哥比錢 ^^  今年岩岩有得跑 哈哈
    未跑過10k  頂多跑7k
    唔知練唔練到1 粒鐘跑到呢??
    好多人報架?! 我下個禮拜先報~~
    matthew ching
    後生你,有氣有力呀
    咁你表哥佢都有跑開 ?佢咁支持你,咪幾好,你要比心機跑
    你報了哪一組 ?
    其實跑渣打仲有一段日子,跑10k唔難
    最緊要你有恒心,定一個目標
    唔好比自己放棄
    你可以一個月1k加上去,到2月跑10k便輕易易舉了

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 anson 於 2008-10-8 18:24 發表
    所以未決定到
    ANSON CHING
    你報左名未呀 ?
    我報左10k啦

盡早決定呀,唔係一陣無位....