香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred

渣打馬拉松2009 已報10公里報到區

關閉 [複製鏈接]

升級   29.47%

該用戶從未簽到

10公里1組。希望可以under 60min完成。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   27.89%

該用戶從未簽到

仲有我呀 第1組10K

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

10公里挑戰組, #18004, 目標 45分內跑完
    願祝各 ching / ctse PB 成功

升級   0%

該用戶從未簽到

睇黎呢度10k 係最少人跑 =.= 好多人都去左跑半馬/全馬

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 kcchu 於 2008-12-29 16:58 發表
    睇黎呢度10k 係最少人跑 =.= 好多人都去左跑半馬/全馬

原因好簡單, ching / ctse 多為有氣有力人士, 當然向高一層挑單
    假以時日, 您同我都可以

升級   0%

該用戶從未簽到

呢度高手如雲, 10k 對聚ching/ctse 來說已無挑戰性

希望假以時日, 我們都可以~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

上年跑10k 第二組, 已經有少少塞車, 今年報個時一心唔想咁早起身走去報第三組, 完全無考慮過塞車問題
    第三組通常都係百慢行組, 可能要出凌波微步了

升級   59.4%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2008-12-29 22:39 發表
    上年跑10k 第二組, 已經有少少塞車, 今年報個時一心唔想咁早起身走去報第三組, 完全無考慮過塞車問題 " />" />" />" />hj" />" />" />" />h
    第三組通常都係百慢行組, 可能要出凌波微步了 " />" />" />" />

以你既經驗,10k第一組通常塞幾耐架?

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 wilson 於 2008-12-30 10:23 發表

以你既經驗,10k第一組通常塞幾耐架?
    In group 1, lesser chance to meet congestion, but remember to stand close to start point.

升級   59.4%

該用戶從未簽到

ok,我會努力架啦!

升級   80%

該用戶從未簽到

10公里挑戰組, 目標 45分內完成 !

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

自己紀錄中 ... 最快先得 1:11'
    得返一個月目標係 sub 60
    會唔會太過眼高手低
    仲要跑第三組...唔知會唔會...塞人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-6 17:26 發表
    自己紀錄中 ... 最快先得 1:11'
    得返一個月目標係 sub 60
    會唔會太過眼高手低
    仲要跑第三組...唔知會唔會...塞人

還有一個月, 時間話長唔長, 話短唔短, 不過一個月內提升11min 似乎.....

有目標雖好, 最重要都是享受過程, 看見自己努力的成果已足夠!!

小弟也是跑10k 第三組, 到時東廊見~

升級   36.65%

無聊

係呀我自己都覺...11mins 太誇張
    但係都只係訂個目標去做咁啫
    其實我玩馬拉松...只求完成

我其實對自己做過的 1:11' 呢個成績都好滿意了
    自問一個 成百九磅 得個 1.67m 高既超肥佬
    已經踏出左...向全馬為目標的第一步了
    (估計當日都應該跑唔到sub 60的)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-6 18:39 發表
    係呀我自己都覺...11mins 太誇張
    但係都只係訂個目標去做咁啫
    其實我玩馬拉松...只求完成

我其實對自己做過的 1:11' 呢個成績都好滿意了
    自問一個 成百九磅 得個 1.67m 高既超肥佬
    已經踏出左...向全 ...

老實講, 論體重, 我重過你好多, 不過假以時日都希望以全馬為目標

仲有一個例子, 我有個朋友, 體重 ~220lb, 上次nike 10k 都跑到5x min, 所以有志者事竟成ge ~ 大家一齊努力啦

升級   36.65%

無聊

原帖由 kcchu 於 2009-1-7 15:15 發表

老實講, 論體重, 我重過你好多" />" />, 不過假以時日都希望以全馬為目標

仲有一個例子, 我有個朋友, 體重 ~220lb, 上次nike 10k 都跑到5x min, 所以有志者事竟成ge ~ 大家一齊努力啦

大家一齊加油•他日青馬橋上見

升級   0%

該用戶從未簽到

pakcb c hing

add oil ar!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-7 15:54 發表

大家一齊加油•他日青馬橋上見

好!! 今年係東廊見啦