香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cywcyw1118
打印 上一主題 下一主題

CYW 的訓練/比賽日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

cyw, 呢幾日唔見你跑既 ,
早左跑呀 ?

升級   60.67%

該用戶從未簽到

幾日冇記錄了
  可能之前練的時候 拉到條大脾跟 所以冇咩心情
11/1 比賽
      今天天氣最凍的一日 所以時間快d  頭5k 19:23  遲面慢左 19:37 時間 39:00
    下次比賽前面又快d 後面試下 步速唔好差太多先  咁應該下次又bp到了
  不過d人話短左150-200m到 如果計反 石門的時間ChipTime 39:43 我都應該bp 到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-11 12:44 發表
幾日冇記錄了
  可能之前練的時候 拉到條大脾跟 所以冇咩心情
11/1 比賽
      今天天氣最凍的一日 所以時間快d  頭5k 19:20  遲面慢左 19:37 時間 38:57
    下次比賽前面又快d 後面試下 步速唔好差太多先:lo ...

呢幾晚好凍好大風 , 等好番先跑啦
11/1 , 俾呀 miller hing 攝到你喎

升級   60.67%

該用戶從未簽到

係呀 不過都好返好多
有個人相 真係要多謝miller  
到今日個 唔係隻腳係個鼻有事=.= 可能比賽個日太凍 凍到個鼻 依加流水中
不過都係天氣凍 先可以 bp到=.=

升級   60.67%

該用戶從未簽到

13/1 練習
          可能個鼻未好返 跑了 快7k 就算了=.=
14/1練習
     可能前日跑得太快 所以太累了 普通慢小小跑了 12k
15/1練習
     不知道前日跑得慢左d 雖然今日大俾有d硬 但都快左跑7k最快時間 " />" /> 之後 玩下
      沖圈 800 *4   不過跑得唔夠長=.= 點算

升級   60.67%

該用戶從未簽到

18/1 比賽 愛.籬笆 健康活動勁跑賽
         可能之前練了連續練了3日 腳重有d累  不個都 ok了  今次比賽跑第5 有小小戲劇性
     本來我自己上落斜,不是很強  所以比賽得平路都係得2條 就是 頭1k 同尾1k 全長6.5k
   但都應該冇6.5k ,就因為上落斜,不是很強 本身頭1k 我個組係第5位到 一到上斜就變左第6了
   但我都跟住先 一到左回反時 一落斜 看見佢落斜快過我 我都想跑第6就算 去到最近1k平路差    成25-30米到 跑下跑下又近d  最後到左100米就過左佢
    如果小d平路 我想我可能第6   最後 比上年成績快左1分幾 所以都是bp了
   時間 24分頭   忘了計時

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-18 22:28 發表
         可能之前練了連續練了3日 腳重有d累  不個都 ok了  今次比賽跑第5 有小小戲劇性
     本來我自己上落斜,不是很強  所以比賽得平路都係得2條 就是 頭1k 同尾1k 全長6 ...

跑第五應該有獎,恭喜晒~

升級   83.16%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

嗯 有獎   不過這個比賽好小長跑網d人跑
    cyw~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-18 22:28 發表
         本來我自己上落斜,不是很強  所以比賽得平路都係得2條 就是 頭1k 同尾1k 全長6 ...

弓起 cyw,

升級   60.67%

該用戶從未簽到

21/12 練習 7k
    23/12 練習 20k
    24/12 練習 9k
    25/12 練習  21k
    27/12 練習 7k
    28/12 練習 33k
    本人前排發生一點事情 所以沒有心情寫
    冇記錄一排 依加寫反上去先 時間唔係太記得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-29 23:30 發表
    21/12 練習 7k
    23/12 練習 20k
    24/12 練習 9k
    25/12 練習  21k
    27/12 練習 7k
    28/12 練習 33k
    本人前排發生一點事情 " />" /> 所以沒有心情寫
    冇記錄一排 依加寫反上去先 時間唔係太記得

CY要振作呀!

升級   60.67%

該用戶從未簽到

1/2 比賽 bp
           今天比賽自己狀態唔好 不過狀態唔好到跑完了時間都不錯了所以好開心了
          原本隊際拿了第二名 原來沒有計到我成績 到後來拿原獎 見到梁兄同米拿去第二到睇成績,
        就看到冇左我個時間 原來計咪我個時間隊際我就拿冠軍,之後去講返了
       時間 31:06-09 因為自己計可能開頭按快左小小

升級   0%

難過

恭喜CYW師兄, 隊際攞獎, 有你先攞番個隊際冠軍添!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今次同泰基極速隊難分高下~佢竟然冇計你~~真係激死我
    今日上冠軍應該係我地嘛~就算佢聽日俾返我地~都冇左個意義
    不過有咁好既對手~都玩得好開心既~~下次再努力喇

升級   60.67%

該用戶從未簽到

真係要加油先得 因為要跟到你同Gills先自得 希望下年做得到 不過都好難了

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   83.16%

奮鬥

3/2 練習
           今日冇咩力 所以慢跑15k時間1:10
         cyw~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   60.67%

該用戶從未簽到

成日唔記得轉反 有時怕睇到你地好亂

升級   60.67%

該用戶從未簽到

4/2 練習
          雖然好多人都話 這個星期唔好加量太多 還有不要太快 等可以等肌肉有得休息
       但我都要練咪今日最後一課長課  34k 希望可以完成到全馬
        時間2:29