香港長跑網  - 長跑長友

第六屆『善牧跑2014』

升級   33.68%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

『善牧跑2014』

舉行日期﹕ 2014 年 3 月 15 日 ( 星期六 )
    比賽地點﹕香港仔郊野公園

參賽組別、路程及賽例﹕
    (A) 善牧組 ( 10 公里 個人越野跑比賽)  
    男子組/女子組: 青年組1995-1998/ 高級組1975-1994/ 先進組1974年或以前

(B) 尋羊組 ( 3.5 公里尋寶遊戲比賽﹐步行約 2 小時 )  
    賽例﹕以2-4人隊際比賽﹐於指定時間(90分鐘)內﹐賽員利用地圖及指南針﹐在比賽範圍內全隊到訪預先設置的控制點/遊戲點。

(C) 優遊組 ( 3.5 公里非競賽行山活動﹐步行約 2 小時 )  
    形式﹕以個人或2-4人團隊進行﹐參加者須根據大會提供的指定路線完成全程﹔非比賽形式

截止報名日期﹕2014年2月28日
    查詢電話:2554-0167
    報名表格﹐可在善牧會網頁內下載
    http://www.goodshepherd.org.hk/
    www.marycove.edu.hk/orienteering/index.html
    https://www.facebook.com/goodshepherd.run

升級   33.68%

奮鬥

適合一家大小參加的比賽,希望大家多多支持。

PS.
    如有需要,請於www.goodspehepherd.org.hk下載贊助表格
    凡捐款港幣一百元或上者,可獲發收據,捐款人可憑善牧會發出之正式收據申請扣稅。

升級   80%

該用戶從未簽到

可惜的是報名方法有點麻煩
    如能網上報名會方便些

YES, 無網上報名係無咁方便...上年年底見到個比賽既時候, 問FRIEND JOIN 唔JOIN 佢個定向比賽, 佢地見要自己寄, 無網上報, 就話好煩, 唔玩, 得番我一個, 就持疑不決左... 當揹水一戰一公佈, 有網上報, 就令我決定  詳情 回覆 發表於 2014-2-20 10:10

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

Mutomchao 發表於 2014-2-20 08:31
    可惜的是報名方法有點麻煩
    如能網上報名會方便些

YES, 無網上報名係無咁方便...上年年底見到個比賽既時候, 問FRIEND JOIN 唔JOIN 佢個定向比賽, 佢地見要自己寄, 無網上報, 就話好煩, 唔玩, 得番我一個, 就持疑不決左...  
    當揹水一戰一公佈, 有網上報, 就令我決定左玩揹水一戰, 結果現在我報左佢後一日既揹水一戰..
    我相信今年我都唔會再報善牧, 因為仲要留力第日既揹水一戰.

升級   33.68%

奮鬥

多謝您們的意見同支持

抱歉,
    本屆「善牧跑2014」只接受郵寄或親身報名

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我有参加2014年善牧跑10K赛,得男子先進組亞年軍*^O^*