香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

邊個牌子既女裝跑褲平、靚、正呀?

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

ctse 們 :

我又想買多條跑褲;邊個牌子既女裝跑褲平、靚、正呀?

Nike 最平既 $125;不過 Nike 的 size 同款不大合心水。

小妹比較 愛 New balance;但好少地方有.....天水圍、屯門都搵不到 。

妳地又咩好介紹呀  ? thx
+1 0
上一篇︰有冇住粉嶺ge跑手一齊啊下一篇︰報告!鄧記今晚7時發現綠衣人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-2 20:29 發表
ctse 們 :

我又想買多條跑褲;邊個牌子既女裝跑褲平、靚、正呀?

Nike 最平既 $125;不過 Nike 的 size 同款不大合心水。

小妹比較 愛 New balance;但好少地方有.....天水圍、屯門都搵不到 。

妳地又 ...

我也覺得跑褲選擇不多, nike算是平靚ok了

升級   0%

該用戶從未簽到

new balance 的話..就可能要去 new balance 既專門店...

我買開 mizuno 既跑褲...

升級   35.4%

該用戶從未簽到

我都係著開nike
有d跑褲側邊開得太高
唔係好鐘意

升級   44.2%

該用戶從未簽到

new balance 專門店除左 apm 有, 仲有邊度有呀 ??

美記個d又邊度多款呢 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-3 20:40 發表
new balance 專門店除左 apm 有, 仲有邊度有呀 ??

CTSE, 可以去東薈城睇睇ar...new balance 間shop 不大..但d 跑褲都有d簡下law...仲有d top (即係d sport bar 呢) 都好平..好似11x 左右~不過我諗唔係新款掛...

美記就唔知la...我都想問下邊樹有呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-3 20:40 發表

太子 - 東京

new balance專門店, 應該很多地方也有, 鑽石山何李活廣場有一間. ctse也可上網check check

升級   44.2%

該用戶從未簽到

thanks ~ Vhtober  &  Obaanc
講起 top ~ 我覺得 nike 同 NB 都OK !

我覺得最正係 top serect;d 款靚 ,d size 夠多 ;不過貴... 下下都成$400幾..
我上次好初有free cupon 。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-3 22:34 發表
thanks ~ Vhtober  &  Obaanc
講起 top ~ 我覺得 nike 同 NB 都OK !

我覺得最正係 top serect;d 款靚 ,d size 夠多 ;不過貴... 下下都成$400幾..
我上次好初有free cupon 。

我見佢d款都好靚咁ar~不過mud 佢唔係for yoga 架ma? 我以為佢係, 所以唔夠support 咋....不過400~真係幾貴...貴過wacoal

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

c tse,

nb 專門店係   銅鑼灣時代廣場7樓717號舖
                 或  九龍尖沙咀海運大廈OT272-273號舖
                 或  九龍官塘apm商場一樓L1-19號舖

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-3 23:44 發表

我見佢d款都好靚咁ar~不過mud 佢唔係for yoga 架ma? 我以為佢係, 所以唔夠support 咋....不過400~真係幾貴...貴過wacoal

下. .. 我覺得 support 不錯war.. 可以 試下..hehehe 勤d練跑獎自己

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2008-11-3 23:59 發表

c tse,

nb 專門店係   銅鑼灣時代廣場7樓717號舖
                 或  九龍尖沙咀海運大廈OT272-273號舖
                 或  九龍官塘apm商場一樓L1-19號舖

thanks ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-4 22:23 發表

下. .. 我覺得 support 不錯war.. 可以 試下..hehehe 勤d練跑獎自己

真既? 佢好似間唔時有PROMOTION  KA......等我找找FD , 有無人有DISCOUNT 先......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-3 12:28 發表
    我都係著開nike
    有d跑褲側邊開得太高
    唔係好鐘意

我都係著開nike呀.....佢fine fit個款夠短,我一次買左3條呀.....我唔中意跑褲長"奶奶"甘....個叉開得高我反而中意喎...散熱快呀嘛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-5 13:07 發表

我都係著開nike呀.....佢fine fit個款夠短,我一次買左3條呀.....我唔中意跑褲長"奶奶"甘....個叉開得高我反而中意喎...散熱快呀嘛...

有男跑友同我講... nike 對佢來講太刮(係未佢跑得太快... )..建議我唔好試 nike
    我著過一次背心仔 + 高叉短褲仔之後... 就愛上0左果種涼快既感覺...
    比賽必定背心加短褲仔

升級   0%

該用戶從未簽到

上身..我鍾意addidas wor....型 d wor....

升級   44.2%

該用戶從未簽到

vhtober : 真係講到好想去買... 旺角個間個度 D sale 好nice;

witchycatcat, ee_tpk  :  nike 我都有一條..不過貼左d...可能我剛剛好著到S 碼。

NB 就好D.. 通常都著NB個條比賽。

ee_tpk :  上次跑"可樂" 著背心..真係好爽 。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-5 20:38 發表
    vhtober : 真係講到好想去買... 旺角個間個度 D sale 好nice;

witchycatcat, ee_tpk  :  nike 我都有一條..不過貼左d...可能我剛剛好著到S 碼。

ee_tpk :  上次跑"可樂 ...

咁 c tse 你本身有無著開小背心跑步 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-5 20:38 發表

ee_tpk :  上次跑"可樂 ...

其實我唔係好敢小背心...雖然涼快...但係...手瓜起展...食野唔洗比$~費時la...

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-6 00:04 發表

其實我唔係好敢小背心...雖然涼快...但係...手瓜起展...食野唔洗比$~費時la...

手瓜起展,,,食野唔費比$ 架 ~ 上次跑完"可樂", 食早餐我都未比錢個朋友,,,,