香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 艾莉絲•韋
打印 上一主題 下一主題

邊個牌子既女裝跑褲平、靚、正呀?

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

極少著呀! 因為手瓜起展.......
不過上次可樂送大背心,咪著來跑law;難得大把大隻妹啦 ! 我甘矮唔多特出的...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-7 00:15 發表

極少著呀! 因為手瓜起展.......
不過上次可樂送大背心,咪著來跑law;難得大把大隻妹啦 ! 我甘矮唔多特出的...

c tse 你愈跑愈 fit... 唔怕露出來俾其他人羨慕下....

btw.. c tse 你買到新衫仔同埋新褲仔未?

升級   61.58%

該用戶從未簽到

我通常著單車褲跑,各師姐有咩意見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xue 於 2008-11-7 12:30 發表
我通常著單車褲跑,各師姐有咩意見

最緊要跑起上來, 自己舒服, 穿什麼也不是問題

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-7 09:50 發表

c tse 你愈跑愈 fit... 唔怕露出來俾其他人羨慕下...." />" />

btw.. c tse 你買到新衫仔同埋新褲仔未? " />" />

no 啦 ~ 你去睇下大圍兄影"可樂賽"個張相就知......
未呀!未有時間睇呀! 褲仔就會買啦! bra 就唸下先.......近來買左個camp bag...唔可以甘大駛。

升級   44.2%

該用戶從未簽到

單車褲,,,我覺得太貼身..
不像跑褲甘爽 war

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-7 20:27 發表
    不像跑褲甘爽 war

x2, 跑褲比較涼爽!

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Just curious!  Is running skort popular in HK?

升級   0%

難過

原帖由 lvrunner 於 2008-11-9 11:57 發表
    Just curious!  Is running skort popular in HK?

"skort"?short+skirt?
    女跑手的跑褲選擇不多!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-7 20:27 發表
    不像跑褲甘爽 war

我都有同感....
    我之前買過兩條NB既貼身單車褲,好似游水衫個d質地.....
    嘩,著左後d pat pat肉唧晒出黎....超核凹....

升級   61.58%

該用戶從未簽到

haha... im used to it, and dont feel it's 'chiu wat duk'
    running shorts dont look good. i wish there're better looking running short in the market.. maybe not many girls running...

升級   61.58%

該用戶從未簽到

just google skorts, i wonder if they sell it in hk.. i had a look at the sports shops yesterday... didnt see it.

升級   80.53%

該用戶從未簽到

我唔鐘意著單車褲咯,因為太貼身,唔系人 人都著得好睇,除非身材好FIT,而且會曬到一"節節",唔好睇!

升級   0%

難過

原帖由 meimei 於 2008-11-11 14:01 發表
    我唔鐘意著單車褲咯,因為太貼身,唔系人 人都著得好睇,除非身材好FIT,而且會曬到一"節節",唔好睇!

x2, 要大腿及hip肌肉線條美才著得好睇. 比較適合三行鐵人.

升級   0%

難過

長沙灣幸福商場地下間運動用品店,有不少女裝跑褲,NB,美記,又有short tight & mid tight, long tight. 算多女裝款式,有些款做七折yrty12yty .

元朗東月(元朗廣場對面地鋪),,男裝跑褲款多,女裝跑褲比較少, 女裝快乾衣及sport bar多款多色,運動行山襪比較便宜.

升級   61.58%

該用戶從未簽到

thanks ding ding for the info. will go take a look on sat.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

上次係New Balance 15K度有個檔口擺New Balance 的貨比人睇(不過無得買), 我見到條女裝高义running short好正, 不過睇過兩間New Balance Shop都唔見, 唔知邊樹有得賣呢?  又或者仲有邊隻牌子有女裝高义褲呢?  男裝就大把.  女裝就唔係好多選擇.

我未著過, 不過我估會好爽, 以前有D怕羞唔敢著, 但而家跑多左又覺得條平腳褲有D阻住咁.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-18 21:58 發表
    長沙灣幸福商場地下間運動用品店,有不少女裝跑褲,NB,美記,又有short tight & mid tight, long tight. 算多女裝款式,有些款做七折yrty12yty .

元朗東月(元朗廣場對面地鋪),,男裝跑褲款多,女裝跑褲比較少,trtheartr ...

係咪即係近元洲村個間..?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 19-11-2008 17:14 發表

係咪即係近元洲村個間..?

witchcatcat姐, 應該近消防局果邊, 幸福村商場.

升級   44.2%

該用戶從未簽到

東月我都有去睇過....女裝跑褲的確少款