香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: bigtiger

元朗新手報到

升級   12.11%

該用戶從未簽到

嘻, 一般都係沿住天水圍條臭河跑 剛剛跑完返黎~..
多謝各位師兄師姐師弟師妹, 多多指教 

升級   41.95%

該用戶從未簽到

bigtiger師兄/姐,小弟都係元朗居住,慢跑居多,多多指教!

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

我今年第一次參加渣打10公里後,已愛上長跑,平時亦在天水圍臭河跑,請各位師兄師姐多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

garykwan師兄,雖然我係屯門友,但都會跑入天水圍,你個邊個條河其實一d都唔臭,二邊景色怡人,空氣也好清新.反而屯門河真係有d臭味,每次跑過我都盡力跑開少少.

升級   52.4%

開心

有機會希望跟各位師兄師姐一齊練習

升級   13.16%

該用戶從未簽到

我都係果到跑架,你地幾點跑架?

條河吾算臭,水源直達濕地公園,元朗果條河臭好多......

升級   52.4%

開心

一至五晚約三日7時後, 六或日其中一日早上六時

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   52.4%

開心

原帖由 kenneth 於 2008-11-15 23:27 發表

Gary 兄﹗歡迎﹗小弟屯門主場,但很多時都會跑入天水圍的。日後多多指教﹗
    如閣下希望,有機會一起練習的,我們12月13日,約了在天水圍練習,如有興趣,歡迎參加﹗
    詳情如下︰
    https://www.longrun.hk/forum/v ...

多謝師兄邀請,因14號報了大埔10K ,是日休息,如下次有練習,請通知我
    另本月底參加聯合國10K挑戰賽, 未知各位ching可有報名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2008-11-16 11:39 發表

多謝師兄邀請,因14號報了大埔10K ,是日休息,如下次有練習,請通知我" />" />
    另本月底參加聯合國10K挑戰賽, 未知各位ching可有報名

小弟代答 , 已知有 Kenneth , Oscar , sleung 等師兄有玩聯合國.
    小弟今年冇報,有 d 後悔....唔可以同你地一齊玩.rtr10rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome 
    gary c hing  

多多指教ar  

小弟是港島西人 HK island man 

Kenneth , Oscar , sleung ching們是參加半馬  

小弟有參加 10k 完成賽事之後一起影相 ar

詳情 

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1726&extra=page%3D1  

go go let's go  

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2008-11-15 18:41 發表 bigtiger師兄/姐,小弟都係元朗居住,慢跑居多,多多指教!

cf你好, 我都係慢跑, 我都係跑左無幾耐,  同埋放假先有時間去跑, 你響元朗邊到跑多?

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2008-11-15 21:33 發表 我今年第一次參加渣打10公里後,已愛上長跑,平時亦在天水圍臭河跑,請各位師兄師姐多多指教

我打算明年先參加 , 不過睇左D時間都好早下, 如果一早元朗出去, 都幾辛苦~
    似乎 nike 似乎近好多~

升級   12.11%

該用戶從未簽到

原帖由 圍城跑男 於 2008-11-15 22:22 發表 我都係果到跑架,你地幾點跑架?條河吾算臭,水源直達濕地公園,元朗果條河臭好多......

臭河係一般俗稱啦, 嘻... 不過呢2日發覺好多人響到釣魚....

我一般星期6, 日 or 公眾假期 4點幾去跑~

升級   52.4%

開心

原帖由 bigtiger 於 2008-11-16 17:38 發表

我打算明年先參加 , 不過睇左D時間都好早下, 如果一早元朗出去, 都幾辛苦~
    似乎 nike 似乎近好多~

我都想跑Nike 但很快滿額,致未能參加