香港長跑網  - 長跑長友

樓主:

2009.1.18 中國沿岸馬拉松 [報名截止]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

仲未截喎,咁快出名單??

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-12-29 13:56 發表

Early bird application was due on Dec 18th. Runners are still welcome to enroll but no special discount la.

我上星期至寄form,唔知仲報唔報到呢~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我昨晚终于收到确认信了,半马,第2016号。

只要到时脚无大碍,就来香港参赛了。

到时,一定会一边跑一边拜会各位“绿色跑衣,胸前有个跑字”的长跑网师兄师姐。

升級   56.55%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

我17號至寄表,而家名單上又見唔到名 ,有d擔心添。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-31 13:46 發表
    我17號至寄表,而家名單上又見唔到名 ,有d擔心添。

师兄,请重新点击以下地址:
    http://www.avohk.org/media/fck/File/ccm2009/2009%20China%20Coast%20Full%20and%20Half%20Entry%20List%2031Dec.pdf

这是截止到12月31日为止的名单。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Received the acceptance e-mail today.  Runners have to print the e-mail to collect the number bib on 09/1/11 or race day.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-1-3 16:43 發表
       Received the acceptance e-mail today.  Runners have to print the e-mail to collect the number bib on 09/1/11 or race day.

我仲未有通知, 但係網上個list有我個名喎 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-3 16:50 發表

我仲未有通知, 但係網上個list有我個名喎 ??

我連 email 都無... 但個 list 有我名...我打算俾個 list 佢 check...

升級   43.68%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-11-3 09:36 發表
    主辦        : 香港元老會
    日期       :2009年1月18日(星期日)   
    起跑時間:上午8:00
    距離       :42.195 / 21.1 km
    地點       :西貢北潭涌
    截止報名日期:2009年1月04日
    報名費用: $240 / $190 (香港元 ...

元老會馬拉松既日期地點同公益金09馬拉松係一樣....時間都一樣
    會唔會有問題???

本年度「公益慈善馬拉松」詳情如下:
    日期:二零零九年一月十八日(星期日)
    起跑時間:上午八時正 (半馬拉松)
    上午八時三十分 (十公里賽)
    起點:西貢北潭涌郊野公園
    設施:1) 行李寄存區設於保良局北潭涌渡假營(參加者需自行負責安全)
    2) 掛有號碼牌的跑手可使用營內的洗手間及更衣設施
    3) 賽道沿途設有救護站
    4) 約每五公里設有水站和里數牌
    費用:報名費每位港幣二佰元及計時晶片按金港幣一佰元 (持有黃色晶片者毋須繳付按金)
    所有善款,將撥捐公益金所資助的「兒童及青年服務」。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 不停向前 於 2009-1-4 20:46 發表

元老會馬拉松既日期地點同公益金09馬拉松係一樣....時間都一樣
    會唔會有問題???

本年度「公益慈善馬拉松」詳情如下:日期:二零零九年一月十八日(星期日)起跑時間:上午八時正 (半馬拉松)
    上午八時三十分 (十公 ...

不用擔心,年年都係咁架,兩個賽事係在同一個地點舉行,只係開跑既時間係唔同.
    元老會當日亦都有份協助公益金既慈善跑的.

升級   43.68%

該用戶從未簽到

明白晒, thanks ching
    小弟join左公益金個比賽, 會跑10km

升級   38.67%

該用戶從未簽到

有冇Ching/CTse知道條路既elevation? 邊段辛苦d?

升級   0%

該用戶從未簽到

Quoted from hkrunners www.hkrunners.com

We will be sending the final email confirmations of entry out today for the CCM Full and Half. You will need this to collect your bib and chip.Please print and bring along with you.
    The latest entry list will be posted on our website tomorrow (www.avohk.org) together with all of the joining instructions.
    Please note there are two options for bib and chip collection

Option 1. Between 3pm and 8pm on Sunday 11th January 2009
    New Balance will give a free set of laces to the first 100 people collecting on that day
    Room 202 – Duke of Windsor Social Services Building,
    Address: 15 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong
    Website: http://www.hkcss.org.hk/bmo/

Option 2. On Race Day – Sunday 18th January 2008.
    Bring this entry confirmation letter with you to the race – Go directly to the Bib and Chip collection point as soon as you arrive –
    it is important we get you your number quickly.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 DLO 於 2009-1-4 20:53 發表

不用擔心,年年都係咁架,兩個賽事係在同一個地點舉行,只係開跑既時間係唔同.
    元老會當日亦都有份協助公益金既慈善跑的.

舊年我都有玩公益金半馬,應該係一齊起步,只係公益金既10K遲半個鐘起步~~

不過玩公益金過終點得一個細牌仔,玩元老會就有一大一細,我最中意比賽有紀念品~~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲未收到email,又未扣錢,但個list 又有名~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 10:13 發表
    仲未收到email,又未扣錢,但個list 又有名~~

即係可以去啦...
    AVOHK 好遲先扣數 ga... 到時響佢個 list 指你個名出來啦...

我都係前幾日先收到 email (但我十二月頭已經寄0左去報名...)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-9 22:58 發表

即係可以去啦...
    AVOHK 好遲先扣數 ga... 到時響佢個 list 指你個名出來啦...

我都係前幾日先收到 email (但我十二月頭已經寄0左去報名...)

唔該晒ching~~

原來5/1 收到email 啦...唔知典解走左去垃圾郵件果度...

佢叫我print 出黎到時去攞號碼布,但我個email print 得左邊一半,係咪到時指下個鼻就攞到架啦請問...

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Dear runners,

Please contact Freeman if U haven't received the acceptance e-mail

contact Freeman Lee on either phone 91869412 or email [email protected]
    he will send the email to you.

http://www.hkrunners.com/?q=node/2271

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 23:03 發表

唔該晒ching~~" />" />

原來5/1 收到email 啦...唔知典解走左去垃圾郵件果度...

佢叫我print 出黎到時去攞號碼布,但我個email print 得左邊一半,係咪到時指下個鼻就攞到架啦請問... ...

你 print 到你個名同埋 race number 就得啦...

p.s. 我係小師妹.. 做唔起 ching....