香港長跑網  - 長跑長友

樓主:

2009.1.18 中國沿岸馬拉松 [報名截止]

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-10 11:07 發表

希望2009 CCM HM 能夠報到仇la! Target sub2!

今年既CCM 同今年既MIZUNO 參考價值大D~~

加油ALEX CHING~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-1-10 12:48 發表

記住

早報的鳥兒有得玩!!!!!!hgjD115" />" />hj

最橙係我一早已經對住部機,到決定報時o岩o岩full 左,即刻郵寄都報唔到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 10:26 發表
    多謝各位ching ctse 關注,不過我唔會再信你地啦~~

1月18日係小弟第一次正式見各位ching ctse,上晝比賽,下晝馬鞍凸訓,請多多指教~~

不過呢個賽事呢度好似沒咩人玩咁既??到時會唔會企 ...

小妹當日半馬完會去沙田踩住單車 support 大家...
    (跑完個半馬唔可以再跑咁多啦... )

升級   0%

該用戶從未簽到

原來尋朝7-8點北潭涌得1度~~

好在唔係尋日跑~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

香 港 天 文 台 於 2009 年 01 月 12 日 11 時 37 分 發 出 之 天 氣 報 告
    天 氣 預 報

一 月 十 八 日 ( 星 期 日 )
    風   : 東 風 3 級 。
    天 氣 : 大 致 天 晴 。
    氣 溫 : 16 至 20 度 。
    相 對 濕 度 : 百 分 之 65 至 85 。

仲有6日,大家備戰如何

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-12 15:00 發表
    香 港 天 文 台 於 2009 年 01 月 12 日 11 時 37 分 發 出 之 天 氣 報 告
    天 氣 預 報

相 對 濕  ...

呢個星期都會減操啦,聽日衝衝斜路,星期四hae 跑15K,抖兩日比賽~~  

目標1:50~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-12 15:00 發表
    天 氣 預 報

相 對 濕  ...

好和暖咁 wow..等小妹著背心仔啦...

備戰情況 : 休息休息休息... 希望到時唔好發軟蹄

升級   0%

該用戶從未簽到

ee_tpk c tse

休息休息休息

PB PB PB

add oil ar

升級   0%

該用戶從未簽到

濕度低番少少就更加好喇 .........

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

ching / ctse 們, 加油呀!!!小妹當日入大美篤, 返o黎等你地好消息呀!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

ching / ctse 們, 加油呀!!!小妹當日入大美篤, 返o黎等你地好消息呀!

Sue Ctse,

Waiting to see ur prize winning from the race ah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

該用戶從未簽到

請問各位師兄師姐,如何可以找到一些跑中國沿岸馬拉松(半程)的資料?
    包括:稍詳細清晰的路線圖、能看出上下坡的海拔高度圖、上幾屆參加者的比賽心得等等

我在GOOGLE上搜索了多次,找不到太多這方面有用的資訊。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 blurmax 於 2009-1-13 22:34 發表

Sue Ctse,

Waiting to see ur prize winning from the race ah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

有ching支時, 咁就要拼了條老命喇

升級   0%

該用戶從未簽到

有邊位 ching.. ctse..係跑完沿岸之後係會去馬鞍山長課特訓 ga? 我地可以 join 埋一齊走同埋食午餐 wow~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

妳等我
    目標1:00跑完

Kin in Running

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 13:44 發表
    有邊位 ching.. ctse..係跑完沿岸之後係會去馬鞍山長課特訓 ga? 我地可以 join 埋一齊走同埋食午餐 wow~ hgjD115" />" />hj

嘩,乜大家玩到咁大呀?

o個日唔止回暖,睇番天氣預報,濕度仲幾高,o個日體能消耗會較呢幾日大,目標時間都要相應調低少少…

總次o個日小心d喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-1-14 18:08 發表

嘩,乜大家玩到咁大呀?

o個日唔止回暖,睇番天氣預報,濕度仲幾高,o個日體能消耗會較呢幾日大,目標時間都要相應調低少少…

總次o個日小心d喇!

我寧願乾燥 d.. 凍少少啦....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 13:44 發表
    有邊位 ching.. ctse..係跑完沿岸之後係會去馬鞍山長課特訓 ga? 我地可以 join 埋一齊走同埋食午餐 wow~ hgjD115" />" />hj

當日我跑新鴻基半馬,我唔去特訓 囉!我會著件馬跑網衫,到時見拉,比心機跑呀! .
    提提妳要留力呀,因勁多斜路,上上落落都幾金

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-1-15 00:20 發表

當日我跑新鴻基半馬,我唔去特訓 囉!我會著件馬跑網衫,到時見拉,比心機跑呀! .
    提提妳要留力呀,因勁多斜路,上上落落都幾金

謝 前進 ching 指點.. 我已經跑過一次果條路..應該可以的..
    其實..我在特訓中只係踩單車.. 在路上提下 ching ctse 邊度上梅子林... 唔會落場跑.. 不用擔心~