香港長跑網  - 長跑長友

Tight pant 一問

升級   0%

該用戶從未簽到

請問名位師兄師姐有無喺冬天着tight pant練習或比賽?長、4個骨、3個骨定係短?

升級   0%

該用戶從未簽到

Alfred c hing

小弟有一長Tight pant

是美記

升級   81%

該用戶從未簽到

我只係有長tight同短tight,長tight都係15度以下先會著…短tight就多用途d,夏天又得,游水又得,肥左o個陣跑長課避免磨損大腿內側又得!

升級   20.53%

該用戶從未簽到

知吾知那裹有短tight買,找了很大間運動鋪都冇

ntnman

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Yes, I wore one this morning, it was -2C!!!  I also have the thermal long tights, good when it drops down to deep freeze.

升級   98.95%

該用戶從未簽到

where to buy in hong kong??
please advice

升級   90%

該用戶從未簽到

MK 中興定大中

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ntnman 於 2009-1-7 09:28 發表
知吾知那裹有短tight買,找了很大間運動鋪都冇

ntnman

ntnman ching,琴日係荃灣gixx sport 見到有短tight,189 8折,adidas...我都諗緊買番條...

升級   0%

該用戶從未簽到

旺角 wang kee, 有 mizuno (不過唔知齊唔齊碼 )

升級   7%

該用戶從未簽到

東京賣mizuno就最齊size同款...我都買左條3/4長的

升級   98.95%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

..................

升級   0%

該用戶從未簽到

今日在金鐘間XXgaSport睇都有好多款喎, 仲有特價tim, 不過我只係留意女裝
我都買咗條3/4addidas, 特價$119

升級   0%

該用戶從未簽到

而家 好多地方有八折..小妹想緊買 3/4 定係短 tight 好...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 14:00 發表
而家 好多地方有八折..小妹想緊買 3/4 定係短 tight 好...

我個人覺得3/4包埋個knee會好啲, 暖好多
今日去果度唔只8折, 有啲款5折同6折tim, ee得閒可以去睇下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 14:04 發表

我個人覺得3/4包埋個knee會好啲, 暖好多
今日去果度唔只8折, 有啲款5折同6折tim, ee得閒可以去睇下

謝..小妹會去睇睇...

不過今日在mk見到 味精濃 mid-tight... 有八折... 所以買0左...
個 sales 話 3/4 tight 會令自己跑果陣提腿可能會唔順暢... 長 tight 又可能太熱...
講下講下.. 都係買0左條 mid-tight... 190 八折 = $152

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 22:28 發表

不過今日在mk見到 味精濃 mid-tight... 有八折... 所以買0左...
個 sales 話 3/4 tight 會令自己跑果陣提腿可能會唔順暢... 長 tight 又可能太熱...
講下講下.. 都係買0左條 mid-tight.. ...

ee 都買咗tight, 今個星期六著出來睇下呀? 個價錢都ok...
話時話我條3/4 tight都包晒成個腳肚, 都好長下~~~

升級   59.47%

該用戶從未簽到

長....老虎牌

升級   7%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 14:00 發表

但好似有得賣TIGHT褲既就唔多咁WOW

升級   7%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 22:28 發表

講下講下.. 都係買0左條 mid-tight.. ...

你係MK邊間買AR?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 23:23 發表

ee 都買咗tight, 今個星期六著出來睇下呀? 個價錢都ok...
話時話我條3/4 tight都包晒成個腳肚, 都好長下~~~

哦... 你果條咁長既...
3/4 tight 應該去到0岩0岩包到 knee 到啦...

星期六著來跑丫...因為太凍.. 唔可以著大"浪" 超短褲啦...搞到我都係買條 tight...