香港長跑網  - 長跑長友

賽後投票=2014.2.9 西貢區體育會新春10公里長跑暨2公里親子跑

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

細則: 只供有報名參加跑手投票
    以10分為最高

投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評或意見,各個細項可因應個人喜好增減
    eg: 總分8 (賽道設計8, 賽事安排8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
    投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關
    單選投票, 共有 12 人參與投票
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    25.00% (3)
    25.00% (3)
    25.00% (3)
    25.00% (3)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    您所在的用戶組沒有投票權限

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 162 天

開始時派布超級混亂.....但好在夠10K

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 178 天

派布都唔夠寄存行李混亂,
    分組別兩行,但全無指示,唔知排邊行。

路線悶悶地,因為都要 dull 圈,
    但里數足,每公里都有里數牌,
    水站義工熱心,
    但沿途的工作人員似未醒,氣氛唔好。

完賽有蕉同蛋糕加宝礦力,「無時間」証書(唔使加錢)
    有件衫有個袋

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 9 天

安排有少少亂,指示不清。我直接行去FB張枱諗住拎號碼布,點知原來要去另一個位點名先,剔完名去攞號碼布啦,點知個工作人員話我去錯地方,隨手指我去另一個位。我心諗明明睇清楚先行過嚟,望多次我真係無睇錯喎,於是我問另一個工作人員,佢叫我等等好快就攞到比我了...     同埋件Tee造工麻麻,好多線飛晒出嚟,我寫S碼佢比M碼,聽到有幾個都無比想要的size。

升級   0%

該用戶從未簽到

親子組攞証書更混亂...証書冇參賽編號,又冇排列次序,每組家庭講名後,工作人員要逐張搵,於是大排長龍。

所以有工作人員就拎了一疊証書,邊行邊嗌名,諗住快啲派証書。

但好心做壞事,繼續排隊的那些去到龍頭,卻找不到証書,因為被拿去了龍尾處...我正正是其一苦主...但這樣便見証了頭廿位跑手衝線英姿!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 62 天

1. 取號碼布,寄行李都有點混亂.
    2. Tee shirt 大部份分派大一個碼.
    3. 「無時間」証書, 完全不知道.
    4. 沿途義工, 有幾位背著跑道看風景.
    5. 水站義工最積極!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 183 天

路線踎三轉
    人手不夠