香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ckleung

祝十一月份生日的CHING, CTSE,生日快樂

關閉 [複製鏈接]

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-11-7 10:31 發表
據知十一月份是長跑網最多CHING, CTSE生日的月份:

oscar7-Nov running-sue 9-Novredred10-Novrandyip10-Novtslney11-Novcfchan13-NovChARsoN17-Novcywcyw111818-Novmichaelyw24-Nov
為免遺漏,在此先祝各位生日 ...

我都係11月份生日--28/11. 我的生日日期同蔡楓華一樣. 勁呀!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 kopo1128 於 2008-11-7 23:25 發表

我都係11月份生日--28/11. 我的生日日期同蔡楓華一樣. 勁呀!!!

哎吔, 出賣佐你既年齡喇, 哈哈
    放心, 你唔使唱"絕對空虛", 因為你有我地依班跑友

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-7 23:36 發表

哎吔, 出賣佐你既年齡喇, 哈哈
    放心, 你唔使唱"絕對空虛", 因為你有我地依班跑友

我地的出生年份不同, 我小學參加可口可樂足球訓練計劃時, 蔡濃華當時是體育世界記者黎訪問郭家明, 我地班細路就在後面做人肉佈景板. 所以佢大過我好多. 話時話, 上左呢個長跑網後, 真係完全不再空虛, 成日有好多ching ctse 教路, 又分享心得, 我而家跑步都勤力左及有系統左好多.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

多謝晒,祝其他十一月生日的師兄/師姐生日快樂

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原來咁多ching/ctse 11月生日
    祝大家生日快樂
    長跑長友
    身體健康
    幸運快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

Happy Birthday to all November born 壽星仔/女