香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

黃大仙新手報到

升級   70%

該用戶從未簽到

Hi! 各位Ching, Ctse

做了多月訪客, 終於註冊la!   

我是 c-tse 一名, 不過叫c-nine更正確, 因為是全職湊仔婆.-v-
+1 0
上一篇︰想問下...Adizero RC 同 Adizero Pro 有咩分別??下一篇︰天氣今晚開始轉涼,跑前要做足熱身

升級   0%

該用戶從未簽到

any妳好, 我都係九龍東人 , 多數跑斧山, 妳呢???  很難得湊仔之餘都去跑步喎, 一星期跑多少次呢??

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-8 21:38 發表

any妳好, 我都係九龍東人 , 多數跑斧山, 妳呢???  很難得湊仔之餘都去跑步喎, 一星期跑多少次呢??

Hello, nc c-tse 你好! 我好 lazy, normally once a week only. sometimes 斧山道, sometimes 九龍仔, sometimes just 跑街.

升級   0%

該用戶從未簽到

any ctse都很any place, any time 喎  得閒多d上來吧, 這兒any running info.都有架

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-8 21:51 發表
any ctse都很any place, any time 喎 " />" /> 得閒多d上來吧, 這兒any running info.都有架

十分同意!

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

any c tse

多多指教ar

湊仔之餘都去跑步

強 ar

小弟是港島西 hk island man

最近有沒有報比賽?

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎!

閣下頭像很正!

升級   70%

該用戶從未簽到

回復 6# 的帖子

剛跑完'可樂', next 23/11 nike, 不過跑得慢, 'Run for Fun' only.

升級   70%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

Thx! 係亞女私人醒 ge. 我唔識玩論壇, 全靠佢教咋.

升級   0%

該用戶從未簽到

any c tse

nike 有好多 c hing & s tse 參加

nike"個"日,見到大班綠衣跑手,
走來 say hello & 影大合照 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 any 於 2008-11-8 22:17 發表
Thx! 係亞女私人醒 ge. 我唔識玩論壇, 全靠佢教咋. " />" />

哈...呢一代比起我哋當年...真係叻好多!

升級   70%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

thanks for your invite. 到時見.

升級   68%

該用戶從未簽到

原帖由 any 於 2008-11-8 21:34 發表
Hi! 各位Ching, Ctse

做了多月訪客, 終於註冊la!   

我是 c-tse 一名, 不過叫c-nine更正確, 因為是全職湊仔婆.-v-

歡迎c/tse, 神聖的職業.
c-nine都要"Relaxed"

做一個有萝想的c-nine