香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   40.15%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

。型號:W-752-1AVDF-2925
。十年電力
。不鏽鋼錶帶錶背蓋
。塑膠錶帶
。時間顯示:時、分、秒、年、月、日、星期、12/24時制、PM指示符
。計時碼錶功能:1/100秒單位,計測99小時
。資料檢索功能:查閱秒錶記錄,60組記憶容量
。定速器功能
。倒數計時功能
。鬧鈴功能:5組每日鬧鈴;整點響報
。第二時間功能:時、分、秒、PM
。LED夜光照明
。防水100公尺
。錶殼尺寸:寬 40mm 厚 12mm
。手錶重量:50g

+1 0
上一篇︰請問有沒有係今日既比賽中執到chipset下一篇︰都係買鞋問題,請各位指點迷津

升級   40.15%

該用戶從未簽到

1.邊度有得買?
page 1 , post 2 .

2.去買前,先查詢.
此錶銷售效應極奇地好,相信大部份客源來自長跑網,以確保銷售地點有其存貨,可根據以下圖片內的電話作查詢:

update:

今日去新蒲崗 永興 問價,老世話由於此錶求過於供,所以casio廠既批發價去到 $19x ,售價亦由 $180 提升到 $230 / pcs

原帖由 叮叮噹2009-7-31 23:45 發表
麗晶果間番左呢款膠帶, 紅黃藍黑色都有, 但加左價至$170.

原帖由 亞昌 於 2009-7-26 13:52 發表

我尋日去新浦崗買,佢話要180元,我同佢講話係朋友介紹我過離買,佢買150元wor!老闆話先前係賣150元,而家就冇咁平,我叫老闆平d,最後170元成交
溫馨提示:只有藍色幾隻,我覺得再去買可能會貴d,最好去買之前打電話問吓個價先

今日路經新蒲崗 永興,個度既老世話還有部份存貨,價錢做到 $150/pcs,地址及查詢請看附件,tks

原帖由 田中雅茂2009-6-8 13:05 發表
卓卓!我前幾日經過觀塘麗晶,個sales姐姐話casio $150 果隻W-752-1AVDF-2925,
依個型號已經停產,所以買晒啲貨尾就會無貨翻囉!
原帖由 coxswain2009-6-18 23:03 發表

多謝卓卓師兄報料,
隻舊Casio 又無左電, 唔換電喇, 太舊喇!
見到有60 lap計時, $150. 今日去買左, 得返藍色, 好輕身.
應該好o岩用,因為次次跑圈都唔記得自己跑左幾多個圈,
而家每個圈按一下就ok.
官塘廣場果間無晒貨,要去麗晶廣場買,
而家剩番兩隻藍帶,一隻
原帖由 tkwun2009-6-22 14:43 發表
update下報下料先
上星期五問連麗晶都好似無埋貨
另係黃金間錶行就有但過要$220

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.58%

該用戶從未簽到

小弟都係買左呢隻
$150 官塘廣場麗x
仲有3隻顏色選擇

升級   83%

該用戶從未簽到

ching 你地就好啦~男裝有好多款, 想搵隻女仔d,又有50lap既都冇~~~
今日突登去觀塘睇, 外型stp-100(黃色)都幾ok, 點知功能唔0岩用! 唯有睇ching都推介0既 str-600(冇黃色) , 但我又想快d有得用,咪問職員取紅&白比較下,我真係諗住買架!!!點知佢話唔可以取出來睇....................

升級   40.15%

該用戶從未簽到

再備.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-11-14 22:33 發表
ching 你地就好啦~男裝有好多款, 想搵隻女仔d,又有50lap既都冇~~~
今日突登去觀塘睇, 外型stp-100(黃色)都幾ok, 點知功能唔0岩用! 唯有睇ching都推介0既 str-600(冇黃色)" />" /> , 但我又想快d有得用,咪問職員取紅 ...

2-3個星期前我在那兒買了最後一隻str200, 當我決定買時 (因為沒有其他選擇), 叫職員/老闆取出來看看時, 她也是這樣說, 我話, 吓, 買的都要看看吧!!!

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

那店係咁...因為佢價錢算平...唔想煩...唔想d貨俾人買掂完玩完又唔買
    保障個個都係買未俾人玩過的貨

佢咁多年都係咁的手法的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2008-11-16 00:19 發表
    那店係咁...因為佢價錢算平...唔想煩...唔想d貨俾人買掂完玩完又唔買
    保障個個都係買未俾人玩過的貨

佢咁多年都係咁的手法的

是的, 咁有咁好. 一隻全新的錶

升級   36.65%

無聊

因為佢對佢自己價錢有信心...所以唔怕你比較...所以先做得出

升級   1.58%

該用戶從未簽到

我都想要返隻,,請問可以係邊到買到???

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 PONG123 於 2008-11-16 22:19 發表
    我都想要返隻,,請問可以係邊到買到???

如圖中的紅點所示,即以上師兄/姐說的觀塘鋪頭.

升級   36.65%

無聊

原帖由 卓卓 於 2008-11-16 23:56 發表
    如圖中的紅點所示,即以上師兄/姐說的觀塘鋪頭.
    原帖由 25j 於 2008-11-14 12:09 發表
    小弟都係買左呢隻
    $150 官塘廣場麗x
    仲有3隻顏色選擇

成段字都講齊喎...仲有乜唔明

升級   36.65%

無聊

登錄/註冊後可看大圖

我都係觀塘買左隻CASIO STR600
    好滿意

升級   28.6%

該用戶從未簽到

樓上呢隻幾多錢?

升級   36.65%

無聊

三百頭至中

主要係 50 lap
    光能
    200m防水
    兩地時間等
    仲有其他功能但我少用無學

升級   36.65%

無聊

今日食飯時去觀塘行左轉
    樓主個隻...佢賣 $150
    如果要金屬帶 $170

升級   30%

該用戶從未簽到

觀塘間鋪,有冇d可以測埋心跳又底買ga?

升級   36.65%

無聊

記憶中佢都係得一款...呢即係樓上樓下個post 個隻
    不過就無留意賣幾錢

一係你幫個位網友買 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2362&extra=page%3D1

一係你買長跑網個隻 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2180&extra=page%3D1

升級   100%

開心

呢隻我都用緊~~主要都係用黎沖lap~時間對我影響不大
    買個陣$170~用左未夠半年