香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   28.6%

該用戶從未簽到

升級   21.58%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2008-11-15 23:43 發表

師兄你 150 就買到,抵到爆!
我想問下你隻錶既時計方面會每兩日快 1 秒嗎?

兩日快 1 秒??
冇咩留意喎, 因為我只係沖圈計時用
平時唔會帶出街

升級   53.45%

該用戶從未簽到

今日去觀塘廣場, 麗X 無晒貨啦, 只係得DISPLAY 個3隻(3隻唔同顏色)
之後去左北角新光格離既店舖, 標價$450
話計平D 比我.. $225
之後我話貴, 佢減到$200
我叫佢比個最平既價比我啦, 佢就話$190
我話出面都係賣$180
最後我就$180 買左

升級   21.58%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:11 發表
今日去觀塘廣場, 麗X 無晒貨啦, 只係得DISPLAY 個3隻(3隻唔同顏色)
之後去左北角新光格離既店舖, 標價$450" />" />
話計平D 比我.. $225" />" />
我叫佢比個最平既價比我啦, ...

$450...... 佢食水都好深喎~

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

好多店第一野個標價都係會好高

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:11 發表

嘩.......簡直不敢相信........師兄以標價  4 折買到 ,是否限量特別版?
    哈哈....如果唔係既話,各位長跑國子民可以 定此店為 "黑店" .

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.37%

該用戶從未簽到

各位師兄...麗x係邊..我尋日去搵唔到...
    行左2個圈都唔見有錶賣電腦野就有

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 pastpaper08 於 7-1-2009 09:43 PM 發表

各位師兄...麗x係邊..我尋日去搵唔到...
    行左2個圈都唔見有錶賣電腦野就有

我好樂意為你效勞
    如果搭mtr的話, 出觀塘廣場個出口, 到左塘廣場個入口, 就分上下2條樓梯, 我冇記錯ge話, 就係下面果條, 一落去轉右, 行前幾個舖位就係, 係右手面的, 如果冇, 就係上果條樓梯, 位置一樣

登錄/註冊後可看大圖

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 adizero 於 2009-1-7 21:59 發表

我好樂意為你效勞
    如果搭mtr的話, 出觀塘廣場個出口, 到左塘廣場個入口, 就分上下2條樓梯, 我冇記錯ge話, 就係下面果條, 一落去轉右, 行前幾個舖位就係, 係右手面的, 如果冇, 就係上果條樓梯, 位置一 ...

唔該晒!!!!聽日再去睇下!!
    真係唔該晒!!

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 pastpaper08 於 7-1-2009 10:18 PM 發表

唔該晒!!!!聽日再去睇下!!
    真係唔該晒!!

ching~
    睇清楚張單呀, 係2008 nov 18   
    果日到而家都未去過lu~    
    你去到汁左ge話   唔好話我呀

升級   36.65%

無聊

放心...未執
    你今日唔見...因為星期三...佢休息
    因為我差唔多日日都會去...因為返工會經

p.s. 介紹埋你睇個post 先
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2605&extra=&page=1

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 7-1-2009 11:34 PM 發表
    放心...未執
    你今日唔見...因為星期三...佢休息
    因為我差唔多日日都會去...因為返工會經

恭喜恭喜仲未汁~ 我都係果樹買呢隻, HK$150 黃色

升級   7.37%

該用戶從未簽到

白色大食店正門對正的...國產影音店(國產)
    橙色大食店後門個間電腦店(tdk)
    橙色大食店後門個間電腦店同$28同一間(philip)

唔好意思..我唔係幾明
    咩係橙色同白色大食店..

升級   36.65%

無聊

原帖由 pastpaper08 於 2009-1-8 00:13 發表
    白色大食店正門對正的...國產影音店(國產)
    橙色大食店後門個間電腦店(tdk)
    橙色大食店後門個間電腦店同$28同一間(philip)

唔好意思..我唔係幾明
    咩係橙色同白色大食店..

去到一睇就明...有邊間大食店係白色...有邊間係橙色
    去到你一定明...我估好多ching 唔去都明...嘻

升級   7.37%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-8 01:03 發表

去到一睇就明...有邊間大食店係白色...有邊間係橙色
    去到你一定明...我估好多ching 唔去都明...嘻

好,唔該晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

我都買左拉~~

我晌屯門市廣場X德鐘錶買,佢無標價錢,好似晌羅湖城買野咁,開價230~~

我話:"嘩!貴出面好多喎!"佢問我睇幾錢,我話180囉,佢二話不說話你係要即刻做俾你~~

唔係幾中意呢種生意手法,不過要搵呢類錶行唔係好多,費時走來走去囉,無咩買貴到就算啦,成交!!

重未識用呀,慢慢研究下先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

個燈仲係用燈膽仔,好原始呀~~

不過舊八就買到計LAP 既錶,真係抵到喊,慳番既錢可以買第D 傢生,好開心~~

升級   43.68%

該用戶從未簽到

請問呢隻表只係KT麗x先賣到咁平?
    我都想買返隻, 但平時真係好少去觀塘...

升級   48.42%

該用戶從未簽到

原帖由 adizero 於 2009-1-7 23:57 發表

恭喜恭喜仲未汁~ 我都係果樹買呢隻, HK$150 黃色

請問而家丽X仲有冇呢隻表賣,有什麼顏色?