香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-27 10:32 發表
11.26 夜探梅子林上斜特訓(第二回)操後報告
是晚參與跑手共6名(小弟、堅堅、catcat、bonbon、batbat、loban),我們各自到達沙田運動場集合並於8:15pm出發先,一起跑堅兄跟loban兄已經組成超快組高速怕跳" />" />" /> ...

嘩,你地好開心,希望下次有機會都可以join你地既特訓~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2008-11-27 22:20 發表

嘩,你地好開心,希望下次有機會都可以join你地既特訓~

馬王ching:
甘你搵日JOIN我地SSP街坊小隊d活動啦...
我地個個week都有出show架......旗下artist質素又高.....

sorry....哈哈.....圍圍...係你地頭"拉客"...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 09:18 發表

馬王ching:
甘你搵日JOIN我地SSP街坊小隊d活動啦...
我地個個week都有出show架......旗下artist質素又高....." />" />

sorry....哈哈.....圍圍...係你地頭"拉客"...

唔緊要,我都好支持各跑手參與各區約跑活動,多d係不同路段操練,有助係唔同賽道發揮o麻。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

獨自來長課
    日期:明天
    時間:未定(1pm收工之後)
    地點:沙田
    路程:隨意

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-28 14:52 發表
    獨自來長課

點解唔join埋joe ching佢地呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-28 15:14 發表

點解唔join埋joe ching佢地呀?

圍圍....你又失憶啦...............
    joe ching佢明天跑早上.....人地堅堅岩岩先講話要返工.......................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 15:21 發表

圍圍....你又失憶啦...............
    joe ching佢明天跑早上.....人地堅堅岩岩先講話要返工.......................

係wor...一時糊塗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-28 14:52 發表
    獨自來長課

kin兄琴晚打完邊爐仲係咁心事重重咁,真係好令人擔心。" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-28 16:39 發表

kin兄琴晚打完邊爐仲咁比事重重咁,真係好令人擔心。

唔知堅堅昨晚是否偷偷食左"補身羊腩煲"......虛不受補.....

升級   0%

該用戶從未簽到

第三回 (2008.12.04)
    出發時間及地點:20:00 沙田運動場
    路線:沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林車路尾 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
    路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
    全程:12K,加操梅子林路每程 + 4K

報名:跑手可於此貼留言或直接到沙田運動場集合出發,長跑網綠衣為記(如有的話)。

聲明
    1.此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    2.會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
    3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    6.參加者的個人保險須自行負責。

是次參與跑手名單:
    1. 大圍新跑手
    2. shogikin
    3. runrunrun
    4. 大隻添跑手
    5. ee_tpk
    6. 快活人

7. 美州豹

8.
    9.

升級   100%

開心

獨自長課
    最後都是主場斧山求其跑10k收工

星期四做warm up 可能會來的.又可能回斧山

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-1 16:33 發表
    獨自長課

Kin兄可以果日先決定啦,有冇睇到相片分享區呀?,我有兩張相想你e-mail個原始file比我呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-1 16:33 發表
    獨自長課

kin ching:
    下次你plan既長課,我過黎陪你一齊跑
    我完成左30k後自信大增呀,呵呵....

升級   31.58%

該用戶從未簽到

..... 系呵 , 大圍兄,幾時會殺出九龍區練下玩下 ???

... 深水草 or 虎山 , 都系放工之選  ...

升級   100%

開心

大圍兄
    為了各區
    "補身羊腩煲"
    放工已經周圍去跑

升級   100%

開心

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 17:18 發表

kin ching:
    下次你plan既長課,我過黎陪你一齊跑
    我完成左30k後自信大增呀,呵呵....

10 個
    CAT CAT 跑30k+跑上癮
    快d去"大圍blog"報名 大圍->屯門

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1453&page=23#pid57924

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

如冇意外,我應該會4/12到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-2 01:26 發表
    如冇意外,我應該會4/12到。

好呀,到時要ctse帶住我跑啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-2 10:21 發表

好呀,到時要ctse帶住我跑啦。

請問你地既梅子特訓幾點開始.. 如果小妹收到工.. 想參加

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-2 10:49 發表

請問你地既梅子特訓幾點開始.. 如果小妹收到工.. 想參加 hgj088" />" />hj

我地會8:00pm係沙田運動場出發,反正唔會人多,如果遲少少可以等埋既,來啦來啦。