香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 劉小蟲
打印 上一主題 下一主題

2015 Virgin Money London Marathon

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

大家當抽六合彩, 我抽咗6, 7年都唔中...

升級   34.4%

無聊
  • 簽到天數: 110 天

Facebook update:

If you entered the Virgin Money London Marathon 2015 ballot yesterday, please note that email confirmation can take between 2-3 days to come through.

唔知係唔係HOTMAIL 問題.. 我前日APPLY, 見佢無覆, 就去睇下JUNK MAIL, 但唔見有, 但琴日收到個JUNK MAIL, 係佢個英國兒童癌症基金SEND 過來, 話多謝我支持佢地, 以佢地為LONDON MARATHON RUNNING TEAM, 但個JUNK  詳情 回覆 發表於 2014-4-24 11:34

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

劉小蟲 發表於 2014-4-23 23:16
    Facebook update:

If you entered the Virgin Money London Marathon 2015 ballot yesterday, please note ...

唔知係唔係HOTMAIL 問題..
    我前日APPLY, 見佢無覆, 就去睇下JUNK MAIL, 但唔見有,
    但琴日收到個JUNK MAIL, 係佢個英國兒童癌症基金SEND 過來, 話多謝我支持佢地, 以佢地為LONDON MARATHON RUNNING TEAM, 但個JUNK MAIL 都係前日SEND 出來既, 前日SEND 出來既E-MAIL, 都要琴日先到我個JUNK MAIL BOX, 都唔知會唔會係HOTMAIL D 食左D CONFIRM MAIL 去..

升級   100%

開心

大家收到CONFIRM E-MAIL 未?
    我都仲係未收到..

我都未收到…… 有就有,無就罷!橫掂下年四月我都會再去巴黎,下年巴黎馬拉松日期撞啱係我生日,意義大好多。倫敦?可有可無啦 ……  詳情 回覆 發表於 2014-4-26 11:09
    no ar , even junk mail ~  詳情 回覆 發表於 2014-4-25 13:16

升級   48.6%

該用戶從未簽到

wlau 發表於 2014-4-25 12:02
    我都仲係未收到..

no ar , even junk mail ~

升級   35.1%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天

wlau 發表於 2014-4-25 12:02
    我都仲係未收到..

我都未收到……
    有就有,無就罷!橫掂下年四月我都會再去巴黎,下年巴黎馬拉松日期撞啱係我生日,意義大好多。倫敦?可有可無啦 ……

但我反而收到這封.. " HI, XXXXXXXX 2015 Virgin Money London Marathon Congratulations on being quick enough to enter the 2015 Virgin Money London Marathon official ballot (which closed in a record t  詳情 回覆 發表於 2014-4-26 11:39

升級   100%

開心

PiTA 發表於 2014-4-26 11:09
    我都未收到……
    有就有,無就罷!橫掂下年四月我都會再去巴黎,下年巴黎馬拉松日期撞啱係我生日,意義 ...

但我反而收到這封..

"
    HI, XXXXXXXX

2015 Virgin Money London Marathon

Congratulations on being quick enough to enter the 2015 Virgin Money London Marathon official ballot (which closed in a record time!) Thank you for selecting Children with Cancer UK as a charity you are interested in hearing from. We will be back in touch soon with further information.

"

咦,師兄你係咪未confirm交表前,click咗期中一個慈善機構,所以依家收到佢哋嘅email?  詳情 回覆 發表於 2014-4-26 14:20

升級   35.1%

慵懶

wlau 發表於 2014-4-26 11:39
    但我反而收到這封..

"

咦,師兄你係咪未confirm交表前,click咗期中一個慈善機構,所以依家收到佢哋嘅email?

佢要我兩間CLICK 一間先可以繼續, 唔係既咩?.. 咁有乜唔同? 當左我係報慈善賽, 唔係正式報名?  詳情 回覆 發表於 2014-4-26 14:47

升級   100%

開心

PiTA 發表於 2014-4-26 14:20
    咦,師兄你係咪未confirm交表前,click咗期中一個慈善機構,所以依家收到佢哋嘅email? ...

佢要我兩間CLICK 一間先可以繼續, 唔係既咩?.. 咁有乜唔同?
    當左我係報慈善賽, 唔係正式報名?

補充多少少: 其實有 ref number 都得㗎嘞,報 local / overseas 條隊應該係獨立於慈善籌款嘅, 有個 ref number 即係代表馬拉松主辦單位已經收到你嘅資料。如果你要玩籌款嘅話,你應該係直接同受惠嘅慈善機構 (而唔  詳情 回覆 發表於 2014-4-26 16:38
    唔使 - 我無揀到都過到版。嗰一欄只下不過係問你想唔想收受倫敦馬拉松資助嘅慈善組織所發有關馬拉松消息嘅email啫。 Bottom line 係,你同我最後都有 reference number, 係爭個confirmation email 啫,所以我唔太擔  詳情 回覆 發表於 2014-4-26 16:09

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 396 天

想得太多

升級   35.1%

慵懶

wlau 發表於 2014-4-26 14:47
    佢要我兩間CLICK 一間先可以繼續, 唔係既咩?.. 咁有乜唔同?
    當左我係報慈善賽, 唔係正式報名? ...

唔使 - 我無揀到都過到版。嗰一欄只下不過係問你想唔想收受倫敦馬拉松資助嘅慈善組織所發有關馬拉松消息嘅email啫。

Bottom line 係,你同我最後都有 reference number, 係爭個confirmation email 啫,所以我唔太擔心 (同埋都唔期望會抽中)

如果你打算參加慈善籌款嘅話,咁你就唔使擔心,一大會一定會俾你跑嘅,仲要係唔使抽籤㖭!問係題係玩慈善嘅話,你要最少同英國嘅慈善機構籌/捐 二千英鎊 - 仲貴過機票 + 酒店!

升級   35.1%

慵懶

wlau 發表於 2014-4-26 14:47
    當左我係報慈善賽, 唔係正式報名? ...

補充多少少: 其實有 ref number 都得㗎嘞,報 local / overseas ballot 條隊應該係獨立於慈善籌款嘅, 有個 ref number 即係代表馬拉松主辦單位已經收到你嘅資料。如果你要玩籌款嘅話,你應該係直接同受惠嘅慈善機構 (而唔係馬拉松主辦單位)聯絡。

升級   100%

開心

收到封咁既E-MAIL

Thank you for entering the overseas ballot for the 2015 Virgin Money London Marathon. We understand that some of you may not have received your confirmation email. Please see below the information you would have been sent. If you have already received this email, you don't need to do anything else.

We'll let you know in early October if you've secured a place.

If you're selected in the ballot we'll also contact you asking for your entry fee payment of £80.

If you need to contact us between now and October, for example if your contact details change, please call us on +44 (0)20 7902 0200 and quote your reference number XXXXXXXXXXX

One really important thing...
    Please don't enter the overseas ballot more than once as this could result in all your entries being cancelled.

睇來佢今次應該好多人收唔到CONFIRM MAIL...

升級   13.8%

該用戶從未簽到

我都收到。如果咁好彩抽中……真係唔知會點嘅心情,哈哈。

升級   100%

開心

今朝開始收到D 推廣消息..提醒大家仲有一個月就知結果...亦提醒大家.....抽唔到. 可以JOIN 佢地既慈善GROUP... 佢LIST 左D 慈善GROUP 出來..
    但有D GROUP 都已經FULL...捐錢都未必有得玩..

升級   55.8%

該用戶從未簽到

咁耐都未知抽唔抽到!都唔知報唔報其他好!!

其實一早講左十月知結果, 但下年四月既比賽都好多未必有得報名.. 除左D 歐洲賽..  詳情 回覆 發表於 2014-9-11 18:58

升級   100%

開心

minmin 發表於 2014-9-11 18:53
    咁耐都未知抽唔抽到!都唔知報唔報其他好!!

其實一早講左十月知結果, 但下年四月既比賽都好多未必有得報名.. 除左D 歐洲賽..

升級   100%

開心

英國Local 已經收到信件知去定去唔到..
    而海外跑手有以下這句..

Overseas runners - you will receive email notification by the end of the week.

升級   55.8%

該用戶從未簽到

抽唔中!!!

升級   100%

開心

倫敦唔中 慳番