香港長跑網  - 長跑長友

欢迎国内跑手访问本网

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

欢迎国内跑手访问本网!
    如阁下是国内跑手,请先到新来跑手区作自我介绍。
    因为之前太多国内IP于本站张贴恶意广告,
    所以请祖国的跑手朋友极速到此报到…
    不便之处敬请见谅!
    本网知道2010香港国际马拉松比赛"渣打马拉松",即将于2月份进行,

国内跑手如有需要帮助可以在此或PM向我们查询。谢谢!

歡迎國內跑手訪問本網!
    如閣下是國內跑手,請先到新來跑手區作自我介紹。
    因為之前太多國內IP於本站張貼惡意廣告,
    所以請祖國的跑手朋友極速到此報到…
    不便之處敬請見諒!
    本網知道2010香港國際馬拉松比賽"渣打馬拉松",即將於2月份進行,

國內跑手如有需要幫助可以在此或PM向我們查詢。謝謝!

評分

查看全部評分

升級   100%

擦汗

備用…

升級   100%

擦汗

香港 未来赛事一览表
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1474&extra=page%3D1

升級   100%

擦汗

有用资料﹕

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   98.95%

該用戶從未簽到

其實睇個名就知係唔係搞事
    未婚先孕子呢個名有意思, 就應該唔係張貼惡意廣告
    張貼惡意廣告戈d會圓通常係無意思的文字再加數目字
    例如:
    xiun95

其實有d人係專登請人去sale 佢個網
    你想下:
    一個論壇賣一次廣告要幾百蚊
    但請人俾少少錢就日日去唔同ge網站推銷
    呢d人只需要借助proxy 幫助就你都耐佢唔何

所以封ip係好不智的做法
    除左封唔到真係有問題戈d(用一次proxy 就轉一次, 封黎有咩意思?)
    分分鍾仲封埋其他人

升級   40%

該用戶從未簽到

大家好

我来自广东深圳,希望和大家多多交流跑步心得。
    顺便问一下09年的赛事有没有新的更新?

升級   100%

擦汗

升級   12.63%

該用戶從未簽到

新人報到

大家好,我來自深圳。
    香港嘅風景有特色,自然環境也比深圳保護得好。呢幾年經常過香港,已經唔再滿足於行街。
    平時坐車經過香港時,經常愣,如果喺郊野和馬路中間跑哈,應該喺一件有意思的事情。
    所以,今日加入論壇,希望今後有機會在香港多跑跑,亦都希望大家多多照顧。

升級   12.63%

該用戶從未簽到

最近的兩個馬拉松

啱啦,查啲唔記得咗添,我報咗出年2月未嘅港馬。
    主要目的之一,亦都喺想談哈喺丁久橋、青馬大橋同埋中環銅鑼灣一帶,
    喺馬路中間走嘅快感,哈哈哈

我亦都報咗今個月20日,深圳鹽田山野馬拉松嘅名,
    各位跑友,邊個過來參加嘅,記得通知下,大家一起跑。

頭先睇咗下,香港嘅跑步賽事真喺多啊!

升級   100%

擦汗

原帖由 Morpheus 於 2009-12-1 12:50 發表
    啱啦,查啲唔記得咗添,我報咗出年2月未嘅港馬。
    主要目的之一,亦都喺想談哈喺丁久橋、青馬大橋同埋中環銅鑼灣一帶,
    喺馬路中間走嘅快感,哈哈哈

我亦 ...

你好啊,
    歡迎來自深圳的"戰友",
    我跟你相反我每隔2,3天就會到深圳或廣州,
    下次到香港比賽都可以先到此找資訊,
    及跟我們交流國內跑步所見所聞!

升級   12.63%

該用戶從未簽到

好啊好啊,
    我们深圳一群炮友,最近在备战厦马港马,
    一般周日早上在笔架山公园跑圈,平时自己分头跑,
    你们呢?

升級   12.63%

該用戶從未簽到

另外,港马的线路我不是太熟,很想有机会能沿线过一遍才好,
    听说港马的跑道好似过山车,嘻嘻

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   12.63%

該用戶從未簽到

回復 14# 的帖子

喺深圳皇岗路同埋笋岗路交界嘅笔架山公园。
    岩岩睇到,写错咗字,喺“跑友”唔系“炮友”

升級   0.53%

該用戶從未簽到

来自大连的跑友报道

各位师兄师姐:

你们好!
    本人笨笨来自大连,现住粉岭。
    来自体育之乡,但运动神经欠佳,除了跑步外,什么也干不了。
    3年前开始跑步,参加了2届香港马拉松,都跑完了全马。
    今年本想在提高一下成绩,但没有报上名,赛前的海外选手报名也取消,遗憾!!!

升級   44.21%

該用戶從未簽到

各位您們好:
    我就快由香港轉上番禺工作, 成為國內跑手啦!
    請多多指教
    請問有沒有路線提供?

升級   20%

該用戶從未簽到

各位跑友大家好!

我是廣州跑族的跑友,QQ群號:50679933 希望能夠同各位跑友交流。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 smile本性 於 2010-8-16 20:25 發表
    我是廣州跑族的跑友,QQ群號:50679933 希望能夠同各位跑友交流。

歡迎廣州跑友Smile,我叫金金

升級   58.95%

開心
  • 簽到天數: 3 天

大家好!
    我是来自深圳奔跑者的跑友,已经在香港跑友“李哥”的帮助下报了2011渣马,特来向各位香港的朋友学习!请多多指教!