香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kandis

kandis 長跑誌~~

升級   83%

該用戶從未簽到

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-6 12:48 發表

活活:
叫迪迪同batbat聽日幫妳加料先!

圍圍,點解叫我地呀? 我唔想屎住呀!!! 你自己去都得啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-6 13:30 發表

你地仲係念念不忘~~~

無法.依架仲睇更d 相..每次睇完再諗番起到覺得好攪笑~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-6 13:36 發表

無法.依架仲睇更d 相..每次睇完再諗番起到覺得好攪笑~~~  

我仲未睇呀,等DVD面世~~~今晚呀!!!!好心急!!!
你都整返張靚相出黎啦~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-6 13:42 發表

我仲未睇呀,等DVD面世~~~今晚呀!!!!好心急!!!
你都整返張靚相出黎啦~~~hgjD124" />" />hj

次次睇親都笑爆咀.... 哈~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 小華是也! 於 2009-3-5 02:22 發表

.Tarry 於 2009-3-5 02:16 發表
    最近D人都不愛睡覺啊???
    我要去睡了哦!真的!
    你也去哦!晚安!

華華, 果日有D發燒, 起身食藥, 順便上網啫

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-6 13:49 發表

次次睇親都笑爆咀.... 哈~~

食飯唔睇得隊長和小華的合照!!!!我意思係我會引唔住笑咋~~~~ 不要誤會~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

6.3.09
    邪神傳功之一    (雨中泥地訓練)

今日係第一堂,教左d~對其他ching ctse黎講好基本既動作, 不過對我來說就好新鮮, 所以都聽得特別認真,同做得認真. 不過因為有點傷,所以不敢做雙腳跳的動作了,做完之後覺得那關節靈活了~~~~第一次只跑到4個x, 第二次終於可以完成到5個x喇~~~~~ 期待著下星期五~~~

7.3.09
    beer dash
    第一次扮鬼扮馬,第一次吹咁多beerbeer,第一次關心到水牛0既需要~

今日晨咁早就出發入大嶼山參加beer dash, 因為我怕遲到,所以一支箭咁沖左出門口,結果留下了大圍的飾物, 還有相機, 當我發現時,已經去到太子了~~ 實在有點內疚,sorry啊~大圍,都怪自己大頭蝦, 同埋thx~batbat的分享
    去到起點,其他參加者都換好衫喇~~看來大家都花了不少心思~~所以我們都忙著與對方合照, 終於活動在10:30開始, 比賽有4個cp呢~~

報告:
    cp1 , 大家都好落力,好多人都一罐,飲得好快,人地飲左2/3 又要跑喇~~~狀態正常~~
    繼續有講有笑,邊跑邊影相........
    cp2 ,今次係支裝,ching 們又成支吹, ctse多數都係一小杯~~~normal~~
    cp3 , 佢地話呢d係黑啤~飲左對身體好~不過我諗同飲紅酒一樣,都係適量啦~所以我同feifei,baobao share了~~  

聽說黑啤又叫濃色啤酒,酒液為咖啡色或黑褐色,原麥芽汁濃度12至20度,酒精含量在3.5%以上,其酒液突出麥芽香味和麥芽焦香味,口味比較醇厚,略帶甜味,酒花的苦味不明顯。黑啤的氨基酸含量比其他啤酒要高3至4倍,而且發熱量很高,每100毫升黑啤酒的發熱量大約為100千卡。um~味道很特別~~外表比一般啤酒苦, 實際上它比其他都甜呢~~不禁令我想起迦拿酒~~

去到呢到,我記得有條長樓梯要行, 有幾個男的參加者(唔認識的),明顯有d~唔係好清醒,行錯路......反應仲好敏捷~

cp4 , 今次真係一罐了,我淨係記得我同叮叮噹ctse都好中意果種cheeze+洋蔥的 三明治啊~ 下次自己試下整先~~ 同埋有狗玩呀~~~

EP , YEAH~~~~~唔想多講喇~~~睇相啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

disdis 今次真係吾該曬你做形象指導... 我地勁LIKE呀.....
    每次睇番D 相都好好笑. 希望出年都可以同你地一齊去廎去玩.... ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-9 12:22 發表
    disdis 今次真係吾該曬你做形象指導... 我地勁LIKE呀....." />" />hkjhk
    每次睇番D 相都好好笑. 希望出年都可以同你地一齊去廎去玩...." />" /> ...

Agree~~~Thanks 廸廸
    我哋樓上第一張相好攪笑呢 ......話時話呢几張邊個影, 几時send出來架?
    仲有, 我睇你都仲好清醒下......我直頭都唔記得自己邊個check point飲咗几多

升級   83%

該用戶從未簽到

係喎~~~留左多謝小華tim~~~係小華幫我地去買野~~~唔該哂~~~~

d~相昨晚已經通哂天~~~~相信佢地已經同"朋友",互相分享......forward哂出去啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-9 13:07 發表
    係喎~~~留左多謝小華tim~~~係小華幫我地去買野~~~唔該哂~~~~

d~相昨晚已經通哂天~~~~相信佢地已經同"朋友",互相分享......forward哂出去啦~~~" />" />hkjhk

oh, 昨晚已通晒天, 好彩啲相都係見得人既......
    我都揾到啦, 原來就係當日同我哋相認的ching......佢個blog超攪笑

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-9 13:14 發表

oh, 昨晚已通晒天, 好彩啲相都係見得人既......
    我都揾到啦, 原來就係當日同我哋相認的ching......佢個blog超攪笑

HAHA~~~ching0既文筆生動精景~~~引唔住笑左出黎tim~~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cc 於 2009-3-9 12:21 發表
    當你地拎d道具出黎帶ge時候.....真係好outstanding~~didi d形象指導真係好掂~~

妳地個彩色爆炸頭真係好sharp好上鏡, Kandis叻叻!
    元朗邊度入貨? 下次長跑網啦啦隊可以用得著道具.

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-9 14:10 發表

妳地個彩色爆炸頭真係好sharp好上鏡, Kandis叻叻!
    元朗邊度入貨? 下次長跑網啦啦隊可以用得著道具.

PM左你~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

dear all,
    你地開心就好了~~~

下次到你地做design, 昨晚開大會咁多鬼主意~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

造型好搞笑 !! .........可以的話sexy D會仲好...

"........突然見到一個紅衣人,第一個感覺係...好似化左妝0既feifei & teltel呀!!! 嚇到我地沖左落山!" <----------我都係受害者....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-9 12:58 發表

Agree~~~Thanks 廸廸
    我哋樓上第一張相好攪笑呢 ......話時話呢几張邊個影, 几時send出來架?
    仲有, 我睇你都仲好清醒下......我直頭都唔記得自己邊個check point飲咗几多 ...

菲菲 ~~你每個check point 都飲到盡 ???
    大大話話都有5枝喇 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-9 18:00 發表
    造型好搞笑 !! .........可以的話sexy D會仲好...

"........突然見到一個紅衣人,第一個感覺係...好似化左妝0既feifei & teltel呀!!! 嚇到我地沖左落山!"  

你下年跑的話我哋會幫你攪攪佢......一定會sexy又唔會驚人
    到時你一定風頭勁過俏護士