香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kandis
打印 上一主題 下一主題

kandis 長跑誌~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

Kandis 預祝妳樂善杯奪標

Kandis ctse,

很高興認識妳, 星期六(即明天) 我同Bonnie, 參加左23K跑,  尋日學人練衝圈, 幾au咁制, 但ching 肯操, 就住我地, 辛苦都無所為啦!, 加油.

Tarry
    (長跑初姐, tar tar 美洲龜1號)

升級   83%

該用戶從未簽到

如果唔係參加左樂善行我都好想來!!!

你地跑23k!!!!加油呀~~~你地今年跑半馬, 出年一齊跑馬la~~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

星期日善樂盃,加油!努力!
    祝妳安安全全達標,奪得背囊歸.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 17:12 發表

叮叮噹 ctse.. 係星期日才跑樂善盃..

我都好期待呢個比賽丫~~~

ee_tpk,

加油!努力! 目標達到.
    為長跑女子組爭光!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-12 17:15 發表

ee_tpk,

加油!努力! 目標達到.
    為長跑女子組爭光!

runrunrun ctse 既時間好好~~ 得到背包...
    而小妹懶惰... 幾乎全程急行 (尾 2k 才跑).. 不能達到 target 呢...
    不過今日既比賽無比我想像中咁辛苦...可能因為我再次跑步啦~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-12 17:06 發表
    星期日善樂盃,加油!努力!
    祝妳安安全全達標,奪得背囊歸.

多謝叮叮噹 ctse, 終於安全返到黎喇~~~眼見都好多人受傷~~希望佢地快d好返啦~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-14 19:19 發表

runrunrun ctse 既時間好好~~ 得到背包...ghu" />" />jg
    而小妹懶惰... 幾乎全程急行 (尾 2k 才跑).. 不能達到 target 呢... " />" />
    不過今日既比賽無比我想像中咁辛苦...可能因為我再次跑步啦~~ " />" />

你就好啦~~仲跑到~~我feel到成腳沙, 我以為會出水泡~~~唔敢快跑~~~
    我都冇達標 都怪自己唔夠決心,如果我忍痛跑埋,應該做到架

算啦~~出年再努力吧~~大家一齊努力丫

升級   0%

該用戶從未簽到

迪迪..完成賽事已經係好叻架喇.
    好彩你無忍痛跑.如果傷左未仲衰

升級   0%

難過

原帖由 kandis 於 2008-12-14 22:17 發表

你就好啦~~仲跑到~~我feel到成腳沙, 我以為會出水泡~~~唔敢快跑~~~
    我都冇達標 都怪自己唔夠決心,如果我忍痛跑埋,應該做到架

算啦~~出年再努力吧~~大家一齊努力丫

善樂行,唔係善樂跑,妳行畢全程,守大會規則,有體育精神!
    叻! 叻!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-14 22:17 發表

我都冇達標 都怪自己唔夠決心,如果我忍痛跑埋,應該做到架" />" />

算啦~~出年再努力吧~~大家一齊努力丫" />" />

安全完成已經好好 gala~ 大家明年一齊努力
    我去到咸田都係除鞋除 socks 倒沙..如果唔係好易生水泡 ga! ctse 你無倒沙 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-14 22:21 發表

叻! 叻!

我都見到好多人無上晒 d check point...
    你可以安安全全完成晒所有 check 已經好好 gala~

熟習0左呢個比賽..明年再跑更能得心應手..自然會快 gala~

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-14 22:22 發表

安全完成已經好好 gala~ 大家明年一齊努力
    我去到咸田都係除鞋除 socks 倒沙..如果唔係好易生水泡 ga! ctse 你無倒沙 ?

係要倒沙,唔係好容易起水泡.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-14 22:21 發表

叻! 叻!

x2, n年之前玩過一次咁大把, 都是行的, 都要4, 5 點鐘才番到終點. 但第一次玩完成了已很心滿意足了, kandis ctse 妳很叻呀

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-14 22:22 發表

安全完成已經好好 gala~ 大家明年一齊努力 " />" />

我過哂d beach先倒,在西灣(i think)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-14 22:29 發表

x2, n年之前玩過一次咁大把, 都是行的, 都要4, 5 點鐘才番到終點. 但第一次玩完成了已很心滿意足了, kandis ctse 妳很叻呀

nc ctse... 你而家練緊跑... 如果你再玩..我相信你既成績會好好呢... (同 runrunrun ctse 做背包黨... )
    (練跑對上山真係好有幫助 ga~ )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-14 22:44 發表

nc ctse... 你而家練緊跑... 如果你再玩..我相信你既成績會好好呢... (同 runrunrun ctse 做背包黨... " />" />)
    (練跑對上山真係好有幫助 ga~ )

我知道自己一定不可以拿到背包的, 平時跑步已跑到半死, 跑山更加... 自己知自己事 不過, 成績應該會好過第一次的.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-14 22:58 發表

我知道自己一定不可以拿到背包的, 平時跑步已跑到半死, 跑山更加... 自己知自己事 不過, 成績應該會好過第一次的.

上斜就急行..平路就跑..我相信你都有機會 ga~

因為我無乜距離感..怕一開始就跑.. 未上西灣山就爆0左...
    所以知道就0黎完才敢跑

升級   83%

該用戶從未簽到

剛剛收到田總0既信.............

佢話mizuno 已經 full 左喇 , 等我仲咁努力安排自己練習~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-18 15:01 發表
    剛剛收到田總0既信.............

佢話mizuno 已經 full 左喇 " />" /> , 等我仲咁努力安排自己練習~ " />" />

報唔到mizuno啫,唔好咁sad...
    keep住練跑,為渣打努力啦~~