香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kandis
打印 上一主題 下一主題

kandis 長跑誌~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

升級   83%

該用戶從未簽到

3.3.2009   梅子林12+4k

今個星期join唔到ssp,決定要自己練~不過可能成個星期冇跑既關係, 又可能未夠熱身, 跑唔到.....好唔順.....結果只跑了7個圈就收工, 去左拉筋~~~

之後等齊人就出發, 今次第一次見peter, 停雲, 仲有鄭ching,  原來佢地好中意食梅子架,個個都食2-3粒. WONGC ctse今次因為唔舒服,只服一粒. 我bonbon,tartar,小華一行四人,落山時突然聽到鐵鍊聲,最初咩都見唔到, 突然見到一個紅衣人,第一個感覺係...好似化左妝0既feifei & teltel呀!!! 嚇到我地沖左落山!

之後我同tartar慢慢食多粒~~tartar說是我們的突破啊~~希望bonbon跑多幾次之後,又同我地一齊跑多轉~~

之後跟住batbat跑返運動場, 可能已經跑順了,感覺好一點, 但欠耐力,最後一少段,仲有遊戲玩!!!遊戲呢個term真係用得好好!幾好聽~~~

還有謝謝教練你除了在跑步上的提點, 還關心到我的工作(有d唔好意思呢!), 我會努力的, 只是暫時有點不順罷,不過關於長遠的.......我會想想~~謝謝!

小華, thx~~~

星期五去唔到跑馬地......好想去啊~~~" />" /> " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-4 14:57 發表

今個星期join唔到ssp,決定要自己練~不過可能成個星期冇跑既關係, 又可能未夠熱身, 跑唔到.....好唔順.....結果只跑了7個圈就收工, 去左拉筋~~~

之後等齊人就出發, 今次第一次見peter,  ...

鐵鍊 + 紅衣人.....會唔會係度拍緊戲呀?
    魔鬼教練真係一d都唔魔鬼呀,唔怪之得咁受歡迎啦~
    迪迪:
    妳咁努力....我諗咩都難唔到妳既,支持妳呀!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-4 17:57 發表

鐵鍊 + 紅衣人.....會唔會係度拍緊戲呀?
    魔鬼教練真係一d都唔魔鬼呀,唔怪之得咁受歡迎啦~
    迪迪:
    妳咁努力....我諗咩都難唔到妳既,支持妳呀!

拍戲!!咩戲呀?鬼片?? 等我搵個大編劇家幫梅子林度返個故仔先~~~

受歡迎!?咁年尾扮個最受歡迎男歌手獎俾佢law~~~
    多謝你支持我呀~~我收到風,好似我地一齊去挑戰喎~~~~你地3個咁勁!!!我有點壓力呢!!!!我唔想累街坊呀!!!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

點解你成日都咁夜先訓?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-5 01:13 發表

係丫~開頭個段batbat都有提我叫我提腿~batbat真係好關心人嘎~
    didi~唔好灰心丫~用你跑步ge意志去克服佢......一定得~~

訓覺啦·一齊去啦!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 kandis 於 2009-3-4 14:57 發表

之後等齊人就出發, 今次第一次見peter,  ...

DiDi, 加油 無論跑步, 工作都要加油, 無限量支持妳呀

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-5 02:16 發表

DiDi, 加油 無論跑步, 工作都要加油, 無限量支持妳呀

.Tarry 於 2009-3-5 02:16 發表
    最近D人都不愛睡覺啊???
    我要去睡了哦!真的!
    你也去哦!晚安!

升級   0%

該用戶從未簽到

我bonbon,tartar,小華一行四人,落山時突然聽到鐵鍊聲,最初咩都見唔到, 突然見到一個紅衣人,第一個感覺係...好似化左妝0既feifei & teltel呀!!!" />" /> 嚇到我地沖左落山!

好攪笑呀......你梗係太掛住我哋定啦~~~
    你同tartar都食兩粒梅子咁勁~~~係我哋ssp小隊既榜樣呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-5 10:04 發表

好攪笑呀......你梗係大掛住我哋定啦~~~
    你同tartar都食兩粒梅子咁勁~~~係我哋ssp小隊既榜樣呀~~~

但係我又見唔到woh!
    可能係我跑得太辛苦,所以看不到啦!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-5 10:04 發表

好攪笑呀......你梗係大掛住我哋定啦~~~

幾時到你去走番轉~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-5 10:12 發表

但係我又見唔到woh!
    可能係我跑得太辛苦,所以看不到啦!

你都唔知跑左去邊,快到冇影啦~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-5 10:20 發表

你都唔知跑左去邊,快到冇影啦~~~~~~

我都唔係快!下次拍住你跑先得!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-4 17:57 發表

鐵鍊 + 紅衣人.....會唔會係度拍緊戲呀? ...

有鐵鍊即係鎖住左啦

跑者頭上3把火, 唔使驚唔使驚!

升級   0%

該用戶從未簽到

disdis~~ 加油呀 ~~~
    鐵鍊 + 紅衣人  ~~~加埋圍圍的 烈焰紅唇look . 效果更加

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-6 12:41 發表
    disdis~~ 加油呀 ~~~
    鐵鍊 + 紅衣人  ~~~加埋圍圍的 烈焰紅唇look . 效果更加

活活:
    叫迪迪同batbat聽日幫妳加料先!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-5 13:24 發表

我都唔係快!下次拍住你跑先得!" />" />hjkhbnmj

係咪真架?  下星期二有梅子喎~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-5 21:17 發表

有鐵鍊即係鎖住左

跑者頭上3把火, 唔使驚唔使驚!

係呀!!見佢整把鎖,好似要走出黎, 但結果佢開唔到又走返入去啊~~~

咩火呀??未聽過既? 唔係 "閉"家火呀??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-6 13:23 發表

係咪真架?  下星期二有梅子喎~~

迪迪,

我報左名啦!

你係咪黎先!講得出做得到!