香港長跑網  - 長跑長友

OSIM ITU 2008

關閉 [複製鏈接]

升級   84.4%

該用戶從未簽到

「喂Ginny,點呀,得唔得呀?」每一個朋友今天問我這問題時我也不懂回答,因為大會最後宣佈,Wave1所有組別的成績及得獎名單,由於大會需時整理數據,賽果要下星期才能公佈。對於大會如何處理賽果我非常不滿,但至於個人表現,我卻很滿意。

http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php

升級   38.67%

該用戶從未簽到

今次係小弟第一次玩Triathlon, 但比我感覺除了exciting同好玩之外,還覺得幾confuse.. 我參加個組Fun Distance路程算係容易記, 但相比起Olympic / Sprint Distance既路段真係比較亂, 有些工作人員不識組別既路線, 加上同一時間太多組別比賽, 應有不少參賽者路段多左或少左, 因為我聽到一些參賽者對在場的工作人員投訴. 而我反而想complain就係在轉項區裡,要赤腳行出碼頭,相信不少人受了不少苦頭, 因為轉項區本身係草地黎, 但都有不少細小的樹枝. 因希望大會下年會改善下,相信加多少少地毯直到入口區應該不是太困難

升級   41.95%

該用戶從未簽到

由運送單車一刻,已經感到混亂,我坐大會車的,但不知為何,司機都不清楚要等多少人 唯有夠鐘開車
抵達迪士尼後,貨車泊在旅巴停車區,但我們一行人參加者乘坐的客車卻去了迪士尼酒店,即單車上車區
在毫無溝通及大會人員都渾噩的情況下,唯有走差不多兩公里路取回單車
我參加的是半奧距離,感覺很好玩,但是單車及跑步路段,我都不敢確定那個轉折點是怎樣走,有部份位置甚至要問清楚工作人員才敢前進!
轉項區好遠呀,推車推死人,穿卡鞋還要赤足跑草地,真要命

升級   84.4%

該用戶從未簽到

真係好混亂,成績終於都出左