香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

港島東新手報到

升級   0%

該用戶從未簽到

大家好, 都睇左呢個forum 一排, 而家先開始出post

我之前跑開gym room, 呢排就夜晚跑小西灣運動場.

報左渣打09 10km, 仲有呢個星期既nike 10km 有報既ching, ctse 星期日天水圍見吧~

仲有我想問下, 除左小西灣運動場, 柴灣有咩路徑可以跑? 大約幾長度?
+1 0
上一篇︰我的跑步故事下一篇︰荃灣及離島區越野

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎又多一個跑友加入香港長跑網!
長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

kcchu c hing \ c tse

多多指教ar

小弟都是港島西 hk island man

c hing \ c tse

nike &渣打 10km

add oil ar

升級   31%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2008-11-18 15:57 發表
大家好, 都睇左呢個forum 一排, 而家先開始出post

報左渣打09 10km, 仲有呢個星期既nike 10km 有報既ching, ctse 星期日天水圍見吧~

仲有我想問下, 除 ...

Hi, 我係早你一日黎呢度既小西灣老餅, 尋晚我都去左跑圈

升級   0%

該用戶從未簽到

ching 加油~
我都有參加nike 10km呀..
大家一齊努力~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

kcchu 兄~~nike我地好多人跑丫~~到時見啦
    見到綠衣人就係我地喇

升級   0%

該用戶從未簽到

sleung2002hk 兄, 星期日見, 我係紅衣人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2008-11-18 15:57 發表

仲有我想問下, 除 ...

kcchu ching,
    Welcome! 小弟都係港島東人, 路線方面, 可試
    1) 可由小西灣跑去鰂魚涌公園, 約6.5K。鰂魚涌海濱公園 - 筲箕灣明華大厦 - 柴灣道 - 樂民道 - 落樓梯(張振興傍邊) - 順泰道 - 永泰道 - 嘉業街 - 新業街 - 小西灣道 - 小西灣運動場

2) 參考東區10K長跑路線, 跑上山經墳場返運動場。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

kcchu ching, 歡迎你, 星期日見