香港長跑網  - 長跑長友

樓主: diokwok

請問有無人去萬宜水庫跑?

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

okok. 你問下瘋兄幫吾幫到 .

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄. 想由北譚涌跑到東霸尾再捷返 .有20k.
想1月10日 ( 星期六)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-15 14:10 發表

不過1.11有糖尿10k, 很多c-hing/cste報左喎, 1.17點睇?" />" />  

瘋兄:
你冇留意之前既post,佢地有幾個人1.18都玩中國沿岸。
就1.10啦,我又來跑,跑完1.11入大尾篤做支援,支援完又慢jog返屋企當recovery,完美計劃。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍兄..你好堅呀 .
可以跑甘多長課
我 1月10 , 17 都無問題

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-15 14:16 發表

瘋兄:
你冇留意之前既post,佢地有幾個人1.18都玩中國沿岸。
就1.10啦,我又來跑,跑完1.11入大尾篤做支援,支援完又慢jog返屋企當recovery,完美計劃。" />" />

大圍兄當日有何搞作..... ??

我雖然一月十一日都會跑糖尿比賽... 不過大約 10k... 我相信自己跑慢一點都無問題既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-15 14:19 發表

好啦, 你有冇玩糖尿..........................................10k架?

ching你唔係玩我呱?我地果日唔係要做2公咩?皇上仲出埋張採訪證比我地,等我地可以深入戰場跑道拍攝wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-15 14:22 發表

大圍兄當日有何搞作..... ??

我雖然一月十一日都會跑糖尿比賽... 不過大約 10k... 我相信自己跑慢一點都無問題既

搞錯咗....原來糖尿比賽唔係係大尾篤...heehee~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-15 14:20 發表
大圍兄..你好堅呀 .
可以跑甘多長課
我 1月10 , 17 都無問題

冇辦法啦....報咗渣打全馬就要全力以赴。
一個星期一個長課係基本要求來咋...希望到時我對腳仲頂得住啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-15 14:37 發表

係bor! 呢排開始思索有d凌亂添. 我地兩個玩唔玩預跑先呀. 諗下d里數牌位置及擺水地方! hgjD088" />" />hj
行里點放, 有冇idea?

應該冇咩期搞預跑...除非係聖誕同新年假期啦....ching點睇~
至於里數牌同埋擺水支援,除非果日有車,唔係都幾難wor~
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

甘是否實左在1月10日呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-15 14:44 發表

聖誕期間, 大人好大機會不在, 自由度大增! " />" />

咁最好25/12預跑一次.....由馬鞍山跑到入去東水壩尾來回應該35K內(有冇ching ctse可以確認?)順便當長課。

忽有奇想,10/1約跑果日,可唔可以book北潭涌渡假日營,有冇人熟既可以提供多d資料?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-15 14:19 發表

好啦, 你有冇玩糖尿..........................................10k架?

玩尿.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-15 15:11 發表

好. 冇問題. book日營容唔容易? 如果book到跑完可以燒埋雞亦! 我最仲意食!" />" />

Very easy! Download the form and fax it back, someone will call you phone to confirm later on.

http://www.poleungkuk.org.hk/plk/index.aspx?lang=t&id=20060914141512#3