香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-21 12:03 發表
各位跑友:
今晚練跑都可算人強馬壯,為免"走失貓" or "迷路"事件再次發生,小弟提意去程既時候大家可以跑埋一堆,回程各跑手可因應情況各自發揮,因為提醒各跑手可於去程時順道認路。其實呢段跑小弟都未跑過,如果 ...

係呀....各位ching今晚照住小妹至好呀....
得我一丁跑得最慢既女仔咋

升級   0%

該用戶從未簽到

I'M BACK LA~~~終於lunch la

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 12:31 發表
I'M BACK LA~~~終於lunch la

我仲以為你已經放左病假tim.....
不如今晚21/11宵夜改番在"熱情如火"啦....坐得舒服d....就甘決定啦....
我會通知bonbon + kk啦...
不過,你有病,今晚仲黎唔黎到...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 12:50 發表

我仲以為你已經放左病假tim.....
不如今晚21/11宵夜改番在"熱情如火"啦....坐得舒服d....就甘決定啦....
我會通知bonbon + kk啦...
不過,你有病,今晚仲黎唔黎到...?" />" />

頭先食左止痛藥, 又好似無咩野~現在在太陽下lunch~又非常舒服~應該無樹掛...為左見你地...幾辛苦都要出來la...你今日跑~洗唔洗帶件3比你ar~得1x 度~??

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 10:05 發表

是但去個黃六醫生度扼假紙囉....
    我以前成日都係甘架啦..." />" />hiuijhkj

"扼假紙" !!!  你咪咁張揚喇。

升級   0%

該用戶從未簽到

另外, 我應該會返ssp 拉記...so, kk同bonbon可以在mtr station 等我la~~catcat 又可在老地方交3比我~到時我帶去比你la~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 12:58 發表

頭先食左止痛藥, 又好似無咩野~現在在太陽下lunch~又非常舒服~應該無樹掛...為左見你地...幾辛苦都要出來la...你今日跑~洗唔洗帶件3比你ar~得1x 度~??

唔使啦....我會自己帶件薄風褸.....希望佢薄到可以放係的個腰水樽袋度....
    thanks a lot..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-21 13:00 發表

太...
    好...
    了......
    亞2008號床位既院友終於返來啦...................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-21 13:00 發表

~~~~CHING~過左去la, 已經過左去ka la.....我指個post 同 佢拎假紙件事ar~~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 13:00 發表
    另外, 我應該會返ssp 拉記...so, kk同bonbon可以在mtr station 等我la~~catcat 又可在老地方交3比我~到時我帶去比你la~

你地自己約啦甘...
    我希望10pm左右可以返到"熱情如火"

仲有.....唔明你講咩"老地方交3".......?
    係唔你想我地老地方俾3你keep住...等10pm左右在熱情如火時交返俾我..?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 13:03 發表

太...
    好...
    了......
    亞2008號床位既院友終於返來啦...................

但我對e位院友既情況...唔太樂觀~~~你地今晚要睇實d佢~~~" />" />

根據經驗, 院友拋底e句 "x假紙"之後, 會人間蒸發ka la

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 13:04 發表
    ~~~~CHING~過左去la, 已經過左去ka la.....我指個post 同 佢拎假紙件事ar~~~~~

算啦....亞2008識得返來已經好好架啦...
    唔好再要求佢d咩啦.....
    V V.....我地要俾多d關心d lee個隊友呀........多d提佢食藥..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 13:06 發表

但我對e位院友既情況...唔太樂觀~~~你地今晚要睇實d佢~~~

各位跑友:
    引用亞V隊長既訓示.
    大家今晚要睇實亞2008院友..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 13:07 發表

算啦....亞2008識得返來已經好好架啦...
    唔好再要求佢d咩啦.....
    V V.....我地要俾多d關心d lee個隊友呀........多d提佢食藥..

我驚, 佢去到見醫生, 佢仍然係果句""扼假紙" !!!  你咪咁張揚喇。"
    咁.......佢連藥都唔開比佢ar~~~點算ar???

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-11-21 13:12 發表

我驚, 佢去到見醫生, 佢仍然係果句""扼假紙" !!!  你咪咁張揚喇。"
    咁.......佢連藥都唔開比佢ar~~~點算ar???" />" />" />" />

我咪食你D藥law, 院友。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-21 13:19 發表

我咪食你D藥law, 院友。

" />" /> " />" /> ~又來la....
    我d只係止痛藥~唔岩你架ma..叫你食藥姐~你做咩亂食ar~~仲走來食我果d~唉~~~
    人來ar~有人食錯藥ar...

升級   100%

該用戶從未簽到

唉...................睇黎...
    亞2008院友....既情況...都......唉...

升級   0%

該用戶從未簽到

vv:
    話唔定妳d老細上司都係跑友,經常係度泡,比佢地知道妳做d咁既野死梗呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-21 13:38 發表

vv:
    話唔定妳d老細上司都係跑友,經常係度泡,比佢地知道妳做d咁既野死梗呀~hgj" />" />jufgu

大圍ching,
    你都唔睇上文既..係另一位之ma, 唔係我ar~~~我係一個忠肝義膽, 又有責任心, 有乘擔, 即極, 敢於面對困難~既一等一員工黎架~~以上只係我既優點10分1到 la...我唔講晒la, 太長la(係咪真係有上司看架...)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

To : 忠肝義膽, 又有責任心, 有承擔, 積極, 敢於面對困難 VV
    妳去選議員最啱

To : Cat
    今晚同妳慢慢跑

Kin in Running