香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-20 12:32 發表

登登登~~
正字時間......................應該係大費思量

我個隊名就係

就係

就係

就係

買完個午餐再公佈

懶....神.....秘..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-20 12:53 發表

係呀....街市樓上...
甘宵夜地點改係虫虫茶餐廳啦....大約10pm啦...
ok嘛各位?

" />" />

明白~

升級   100%

該用戶從未簽到

大家lunch未呀....
食左d咩...?

我就如常吃了corn flake大雜薈啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT AR...NIKE 個POST 正在談論攝記問題同地點AR~~~
好擔心, 我都未去過天水圍, 唔知準時去唔去到~~~~ 快去望望先LA WEI~

我在食我既至愛~~~茄子~~YEAH

升級   0%

該用戶從未簽到

點算AR~改地點WOR~~~有無SSP 之友 SUNDAY 去 跑NIKE KA~~~~~ 又好似有車改道.....查實果度係咪好偏僻架?????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 13:20 發表
CATCAT AR...NIKE 個POST 正在談論攝記問題同地點AR~~~
好擔心, 我都未去過天水圍, 唔知準時去唔去到~~~~" />" /> 快去望望先LA WEI~

我在食我既至愛~~~茄子~~YEAH

妳地而家先知呀? 全世界都預咗 SSP Twins果日會出現幫手影相架,千其唔好令fans失望先好。

升級   0%

該用戶從未簽到

我真係唔知AR~~死LA...有D壓力

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-20 12:18 發表

我地會係保安道體育館存物,約咗7:00pm長沙灣MTR等,ming2008 Ching係咪一齊?" />" />
想問吓....咸濕茶餐廳有咩招牌咸濕野好食? " />" />

大圍c hing, 我明日都會來 ,可唔可以等埋我呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-20 13:36 發表

大圍c hing, 我明日都會來 ,可唔可以等埋我呀?

好呀,人強馬壯.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 13:24 發表
點算AR~改地點WOR~~~有無SSP 之友 SUNDAY 去 跑NIKE KA~~~~~又好似有車改道.....查實果度係咪好偏僻架?????

點架.....我唔識路架...
V V....你快d find out點去同埋去邊度呀.....
我跟住你架咋...........

升級   52%

該用戶從未簽到

hahaha.................LUNCH食咗 奶油包, 奶皇包, &THEN 波羅包, 包晒.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-20 13:33 發表

妳地而家先知呀? 全世界都預咗 SSP Twins果日會出現幫手影相架,千其唔好令fans失望先好。

我想問下:
1. nike個10k究竟會有幾多個唱片公司既artist參賽架...?
2. 當日唱片公司會唔會預早係某一個point集合架..for影下相及叫下口號甘....
3. 除左SSP twins,仲有無唱片公司既staff做攝影?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-20 13:41 發表
hahaha.................LUNCH食咗 奶油包, 奶皇包, &THEN 波羅包, 包晒.....

食甘多包....................?
肥死啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-20 13:43 發表

我想問下:
1. nike個10k究竟會有幾多個唱片公司既artist參賽架...?
2. 當日唱片公司會唔會預早係某一個point集合架..for影下相及叫下口號甘....
3. 除左SSP twins,仲有無唱片公司既staff做攝影?

GOOD QUESTIONS~你post去nike 果邊個feedback會快d wor

升級   0%

該用戶從未簽到

係wor...大圍ching...你在大圍出發∼是不是坐西鐵?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 13:50 發表

GOOD QUESTIONS~你post去nike 果邊個feedback會快d wor

vv姐:
妳一早應承kenneth兄幫手做攝記影相,唔係應該間唔中都睇睇果邊d post了解吓情形架?
catcat果d問題全部係果post都有提到,仲唔渣渣淋過去補吓課!

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有仲有....有無ching ctse想買香水or 化妝品等聖誕禮物ar???airport 間duty free 又discount ar...有7折 (香水) & 化妝品 (好似85折)∼如有需要pm 我la∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 13:58 發表
係wor...大圍ching...你在大圍出發∼是不是坐西鐵?

我星期六可能會入去屯門訓一晚,第二朝慢慢搭輕鐵or踩單車過去。
妳地深水埗出發既,梗係搭西鐵+輕鐵最快最方便啦,深水埗有架接駁巴士(好似702)去南昌站。

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 13:24 發表
點算AR~改地點WOR~~~有無SSP 之友 SUNDAY 去 跑NIKE KA~~~~~" />" />" />" />fhjfrt 又好似有車改道.....查實果度係咪好偏僻架?????" />" />

vhtober ctse, 唔記得我啦?  我sunday 會去