香港長跑網  - 長跑長友

Regarding Compression Tight

升級   96%

該用戶從未簽到

HELLO, 想買多條TIGHT全馬比賽用, 現有SKIN A400, 諗緊CW-X REVOLUTION 定2XU好, 有無CHING用過可比D COMMENT. THANKS!

升級   100%

該用戶從未簽到

skin A400 功用不大, recovery 還可以, 我從英國郵購, 比較平, 好似HKD600左右
CWX 貴但support 好好多, 我從日本郵購約HKD1,000, 我買generator
2XU 未著過聽聞好薄吓, 冬天著會凍

純個人意見

Hello, Thanks for your comment. 我都想上試下CWX, 想請問下GENERATOR會唔會太厚? 因為我只係諗住比賽用, 冬天都係用A400算. THANKS  詳情 回覆 發表於 2014-10-31 16:26

升級   96%

該用戶從未簽到

ritalau 發表於 2014-10-31 11:22
skin A400 功用不大, recovery 還可以, 我從英國郵購, 比較平, 好似HKD600左右
CWX 貴但support 好好多, 我 ...

Hello, Thanks for your comment.
我都想上試下CWX, 想請問下GENERATOR會唔會太厚? 因為我只係諗住比賽用, 冬天都係用A400算. THANKS

升級   100%

該用戶從未簽到

generator 會厚, 但support 會好D, 因巳同你tape 晒D位.
如果你本身都跑得快, muscle 有力都唔使著噤厚. 買revolution 都好.

升級   0.95%

慵懶
  • 簽到天數: 3 天

推坑~~~仲有個瑞士牌子叫X-BIONIC都可以試下