香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

綜合 NIKE 香港 2008_3/10 公里挑戰賽的成績同大家分享吓

升級   61.58%

該用戶從未簽到

回復 39# 的帖子

年年NIKE都無咁快,我估星期三或四,就算出左都唔係一個FILE/LIST俾你睇,梗要係網頁玩下花款

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kcchu 於 2008-11-24 23:24 發表
    睇到各位ching/ctse 既時間真係自愧不如
    雖然做左包尾大班 (係list 入面), 但係其實今次我都係PB

P.S. 多謝cu83 ching 整個list 出黎

恭喜kcchu PB!
    快慢唔緊要,盡力完成比賽係體育精神,
    同自己比較,努力練習,一定會進步.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-24 23:40 發表

恭喜kcchu PB!

非常同意ctse的說話...

恭喜kcchu pb x 2

升級   83%

該用戶從未簽到

恭喜各位ching / ctse !!! 順利完成!!!下一場繼續努力,再創新pb!!!
    原來pb係 personal best, 我又學到野喇~~~

升級   81%

該用戶從未簽到

當呢個list越黎越長o既時間,有一樣更加有用o既野發現到,其實大家開始搵到同自己差唔多成績o既跑友,比賽可以一齊跑,甚至練都可以一齊練,有多個照應嘛!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 25-11-2008 10:04 發表
    當呢個list越黎越長o既時間,有一樣更加有用o既野發現到,其實大家開始搵到同自己差唔多成績o既跑友,比賽可以一齊跑,甚至練都可以一齊練,有多個照應嘛!

係呀與同pacing既跑友一齊玩, keep住步速同節奏, 跑得真係幾爽, 今次唔係同Leung兄拍, 都唔會玩得咁有鬥心, 一時我帶吓, 一時就追吓Leung兄, 真係過足癮.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

嘩! 厲利啊!

今次 Nike 10K 比賽 長跑網 D Ching、 Ctse 盡出,又PB (出賽人數),
    可惜我報唔倒,剛巧那天又有事,唔係都呢熱鬧下,支持下。

多謝各位 攝記義工,義姐

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-25 12:14 發表

好羨慕! 今次狀態不佳, 拍唔到差不多步速既randy ching添!
    it doesn't matter, let's do it on Shek Mun 10k

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   81%

該用戶從未簽到

回復 50# 的帖子

正面d睇,你o既目標咪係前面一班55-59min o既師兄師姐,當你唔係o向45min之內,三兩分鐘o既差異o向訓練上面唔會差好遠,拍住佢地練當然會辛苦少少,但係咁樣咪容易d進步咯…

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-11-25 13:52 發表

但是當呢個list越黎越長o既時間,我就發現原來長跑網係好多猛人, 我搵唔到一個同我咁慢時間(61-62mins)ge人 點算吖

CC,

唔好等人就妳,妳都可以就下人嫁!

唯一方法妳知点啦!

努力!努力!  

升級   53.45%

該用戶從未簽到

LIST 對自己好有激勵性, 希望UNICEF 會囉到更好既成績

升級   0%

該用戶從未簽到

睇番個list,就知道長跑網多勁人..
    咁多人跑得咁鬼快~~

升級   59.4%

該用戶從未簽到

cu83,我今次都係第一次參加比賽,都算係PB掛...
    blurmax,我會繼續努力架啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

cu 兄,可否入埋呢幾位 ching 既成績 THX ~ 小弟在之前大家的討論中看到的 ~~

最強幻像 53:48
    batigoal (pb) 46'40"
    CoffeeHopper (PB) 41:25

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-24 23:40 發表

恭喜kcchu PB!

原帖由 obaanc 於 2008-11-24 23:46 發表

非常同意ctse的說話...

恭喜kcchu pb x 2

多謝兩位既鼓勵, 我會繼續努力的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 25-11-2008 21:00 發表
    cu 兄,可否入埋呢幾位 ching 既成績 THX ~ 小弟在之前大家的討論中看到的 ~~ hgjD124" />" />hj
    最強幻像 53:48
    batigoal (pb) 46'40"
    CoffeeHopper (PB) 41:25
    hgj091" />" />hj

收到, 已加咗三位 c-hing 既成績

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wilson 於 25-11-2008 19:56 發表
    cu83,我今次都係第一次參加比賽,都算係PB掛...
    blurmax,我會繼續努力架啦!

收到, 已更正

升級   100%

該用戶從未簽到